Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ & ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ & ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ



Τις ημέρες αυτές έγινε στη Μόσχα ένα ασύνηθες γεγονός.

Η σύνοδος της Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας. Έτσι απέδειξαν την ύπαρξή τους. Μέχρι τώρα τους γνωρίζαμε από τις θεωρίες συνωμοσίας.
Τις ημέρες αυτές της συνόδου κορυφής των δύο Αδελφοτήτων, συνέβησαν τρία γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσμο.
Η πτώση του μετεωρίτη στη Ρωσία, η παραίτηση του Πάπα,
η ανακήρυξη από το πρόεδρο ΟΒΑΜΑ της οικονομικής ένωσης ΗΠΑ & Ε.Ε. , και η σύνοδος των G20. Όλα αυτά είναι τυχαία;;; δεν νομίζω!!!
Εκ των γεγονότων, και εκ του αποτελέσματος βλέπουμε ότι, ο πλανήτης Γη κυβερνάται από δύο δυνάμεις-οντότητες.
1.- Τη Λευκή και Μαύρη Αδελφότητα, και
2.- Τη Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση.
Αναφέρουμε και αναλύουμε τις δύο αυτές οντότητες, διότι παίζουν ενεργό ρόλο στα γεγονότα που διαδραματίζονται στη πατρίδα μας.
Οι δύο αυτές δυνάμεις-οντότητες, έχουν σχέδιο για τη πατρίδα μας.

Το βλέπουμε να εξελίσσεται προοδευτικά.
Το σχέδιο είναι Σατανικό. Να προκαλέσουν στην Ελλάδα οικονομική
καταστροφή, για να μπορέσουν να διαμελίσουν τη χώρα.
Το πρώτο είναι ήδη σε εξέλιξη. Το δεύτερο ακολουθεί οσονούπω.
Για να το επιτύχουν αυτό εξαθλιώνουν οικονομικά τον Ελληνικό Λαό,
και διαλύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, ώστε αμφότεροι Λαός και Στρατός,
να μη μπορέσουν να αντισταθούν στα άνομα σχέδιά τους.
Για το διαμελισμό της Ελλάδος βλέπε δηλώσεις-προειδοποιήσεις,
της τότε προέδρου της Βουλής, Άννα Μπενάκη, προς το πρόεδρο Κάρολο Παπούλια. Αιτίες όλων αυτών είναι,
1.- Ο Ορυκτός πλούτος της Ελλάδος, σε χρυσό & πετρέλαια.
2.-  Η ίδρυση του Κουρδιστάν.
3.- Η όλη Γεωπολιτική της περιοχής.
 
Ανάλυση:

1.-Για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας, και την ενέργεια που κρύβει μέσα της η χώρα μας, σε ξηρά & θάλασσα, είναι γνωστός ο
ανταγωνισμός των δύο αυτών οντοτήτων και γιγάντων.
Γιαυτό δεν μας αφήνουν να ανακηρύξουμε την Ελληνική Α.Ο.Ζ. για να αρπάξουν το χρυσό & πετρέλαια, σε δεδομένη στιγμή, «αντιστάσεως μη ούσης». Εφαρμόζουν το νόμο της ζούγκλας. Βρήκαν να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα, τη πιο πλούσια χώρα του κόσμου σε ιστορία & πολιτισμό.
Ενώ «Αυτοί» έβγαλαν τα πετρέλαιά τους, σε μας το απαγορεύουν!!!

Τελικά οριοθετήσαμε με γεωγραφικές συντεταγμένες την Ελληνική ΑΟΖ, αλλά οι Σιωνιστές Αμερικάνοι, πιόνια & μαριονέτες των κ.κ. Rothschilds & Rockefellers , έβαλαν το «μπαμπούλα» Τούρκο, να μας φοβίσει με πόλεμο, για να αρπάξουν τα αρπακτικά της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. τα πετρέλαια, με χωροφύλακες τους Τούρκους. Η Τουρκία εφαρμόζει το διεθνές δίκαιο, και το δίκαιο της θάλασσας, όπως τη βολεύει, εφαρμόζει την αρχή «Τα δικά μου δικά μου, και τα δικά σου δικά μου.» Θέλει τα χωράφια του γείτονα. Οι κουτοπόνηροι Τούρκοι, ανακήρυξαν τη δική τους ΑΟΖ στη Μαύρη θάλασσα, αλλά αρνούνται το δικαίωμα της Ελλάδος να έχει Ελληνική ΑΟΖ στο Αιγαίο.
Την Ελληνική Α.Ο.Ζ. έπρεπε να είχαμε χαράξει και ανακηρύξει εδώ και 40 χρόνια, τότε που οι μεγάλες δυνάμεις ανακήρυξαν τη δική τους ΑΟΖ, τότε που είμασταν ισχυροί και οι Τούρκοι ανίσχυροι, αλλά οι ανίδεοι, φοβισμένοι, & δοσίλογοι πολιτικοί, έκαναν ότι τους διέταζε η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, μέσω Σιωνιστικής Αμερικής, & Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.
2.-Για την ίδρυση του Κουρδιστάν. Η Τουρκία για να παραχωρήσει εδάφη στην Ανατολία, για την ίδρυση του Κουρδιστάν, ζητά από τους ισχυρούς της Γης, σαν ανταλλάγματα, τμήματα της Ελληνικής επικράτειας. Και οι Κοσμοκράτορες τα παραχωρούν, αφού από εδώ μεριά υπάρχουν δοσίλογοι, φοβισμένοι πολιτικοί, που δεν αντιδρούν.

Αυτά είναι η Θράκη, και το μισό Αιγαίο από τον 25ο μεσημβρινό και Ανατολικά, με όλα τα Ελληνικά νησιά, μεγάλα & μικρά, ώστε η Τουρκία να μοιράσει την Ελληνική Α.Ο.Ζ. στα δύο, να επεκταθεί στην Α.Ο.Ζ. της Ν.Α. Μεσογείου, και να καρπωθεί τα Ελληνικά πετρέλαια, που δικαιωματικά ανήκουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με το δίκαιο της θάλασσας, το οποίο η Τουρκία δεν έχει υπογράψει. Τα δικαιώματα της Ελλάδος επί των πετρελαίων ανεγνώρισε και ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ κατά τη πρόσφατη επίσκεψή του εδώ, που δήλωσε, «Τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων είναι Ελληνικά σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, και το δίκαιο της θάλασσας. Ο Σαμαράς δήλωσε, «Τα κοιτάσματα είναι Ευρωπαϊκά»….. Μόνο οι Σιωνιστές Αμερικάνοι δεν τα αναγνωρίζουν, ούτε οι άρπαγες Τούρκοι, οι οποίοι θέλουν ότι ανήκει στο γείτονά τους.  Για τους Τούρκους δίκαιο είναι ότι συμφέρει σε αυτούς.
Οι Τούρκοι έχουν άξια πολιτική ηγεσία. Δεν είναι πιόνια.
3.-Η όλη Γεωπολιτική στη περιοχή είναι γνωστή, με τα γεγονότα σε Λιβύη, Αίγυπτο, Συρία. Η Ν.Α. Μεσόγειος είναι μια τεράστια πηγή ενέργειας, που όλοι τη θέλουν. Είναι γνωστές οι απαιτήσεις Τουρκίας, Σκοπίων, Αλβανίας, στα Βαλκάνια, για απόκτηση τμημάτων της Ελληνικής επικράτειας. Όλοι ζητάνε κομμάτια της Ελλάδος!!!
Οι Τούρκοι θέλουν να έρθουν δυτικότερα, για να θεωρούνται Ευρώπη,
από τη παγκόσμια κοινότητα. Τέτοια πονηριά οι μεμέτηδες!!!

Γεωπολιτική:

Από το τύπο πληροφορούμεθα, «Σε προάστιο της Μόσχας, έγινε η σύνοδος της Λευκής & Μαύρης Αδελφότητας». Αναλύουμε τα γεγονότα αυτά, διότι έχουν άμεσο σχέση με τα τεκταινόμενα στη πατρίδα μας. Τα ΜΜΕ γράφουν, χαμός έγινε στη σύνοδο Λευκής & Μαύρης Αδελφότητας στη Μόσχα, από τη πτώση του μετεωρίτη στη Ρωσία. Εάν δεν είναι τυχαίο γεγονός, και δεν είναι φυσικό φαινόμενο, τότε τι είναι;;; Μήπως συνδέεται η πτώση του μετεωρίτη με τη σύνοδο αυτή στη Μόσχα;; και τι μήνυμα ήθελαν να μας περάσουν με αυτό το τραγικό γεγονός;;; Οι θεωρίες συνωμοσίας οργιάζουν τις ημέρες αυτές.
Είναι μια νέα μορφή πολέμου, με νέα όπλα των Σιωνιστών Αμερικάνων
της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, τύπου (HAARP);;;
 
 
Η ύπαρξη της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης είναι ορατή, δια των οργανώσεων αυτής, ενώ σχεδόν αόρατη είναι η ύπαρξη των δύο Αδελφοτήτων, και μόνο τώρα με τη σύνοδο στη Μόσχα ενεφανίσθησαν στην ανθρωπότητα. Οι αποδείξεις για την ύπαρξη της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, είναι η λέσχη Bilterberg, η τριμερής επιτροπή των Rockefellers, και άλλες μυστικές Σατανιστικές μασονικές οργανώσεις, αλλά και των πεφωτισμένων Illuminati, σε όλα τα κράτη του κόσμου, που λειτουργούν για την υποβοήθηση του έργου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Εκτός από αυτές έχουμε επίσημες δηλώσεις πολιτικών & θρησκευτικών ηγετών, για την ανάγκη παγκόσμιας διακυβέρνησης, όπως του δικού μας Jeffrey, του Πάπα Βενέδικτου, του Rockefeller, και άλλων ηγετών. Ενώ οι εξωγήϊνες ή εσωγήϊνες αδελφότητες, παρέμεναν μέχρι τώρα άγνωστες στο ευρύ κοινό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυρίου Δημοσθένη Λιακόπουλου στα ΜΜΕ, αλλά και του διεθνούς τύπου, ξεκίνησε στη Μόσχα, η μεγάλη σύνοδος Λευκής & Μαύρης Αδελφότητας, με σκοπό να πάρουν αποφάσεις για την αναδιάρθρωση των δύο Αδελφοτήτων, που κυβερνούν το πλανήτη από τα παρασκήνια.
 
Η πρώτη τους ενέργεια ήταν η εντολή που έδωσαν στον Πάπα να παραιτηθεί, αφού θεωρούν τη θέση αυτή πολύ «ευαίσθητη» για τους σκοπούς & στόχους των. Η Λευκή αδελφότητα έχει την έδρα της στη Κίνα, και η Μαύρη Αδελφότητα στη Βαυαρία της Γερμανίας.
Σύμφωνα με το κύριο Λιακόπουλο, ηγέτης της Λευκής Αδελφότητος
είναι κάποιος κύριος ονόματι Σαμαέλ, (θυμίζει όνομα ενός εκ των Διαβόλων), και ηγέτης της Μαύρης Αδελφότητας είναι μια κάποια κυρία ονόματι Λίλιθ Λαμασθού, (το όνομά της θυμίζει το ίδιο εξωγήϊνη ή εσωγήϊνη ύπαρξη-οντότητα και προέλευση).
 
 
Η Λευκή Αδελφότητα του κυρίου Σαμαέλ, έχει το ΝΑΤΟ & τη Σιωνιστική Δύση, και η Μαύρη Αδελφότητα έχει τη Ρωσία-Κίνα και λοιπή Ανατολή. Εκ των πραγμάτων φαίνεται η Λευκή Αδελφότητα να συνεργάζεται και να ταυτίζεται με τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Πάντως και οι δύο αυτές παρατάξεις (Αδελφότητες, & παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία) ηγέτη έχουν το Σατανά, και στόχο και σκοπό έχουν να φέρουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, με μια πανθρησκεία, υπό το παγκόσμιο Βασιλέα, που οι γραφές και οι προφήτες ονομάζουν «Αντίχριστο», «ίνα πληρωθεί το ρηθέν υπό των προφητών». 
 
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του κυρίου Δημοσθένη Λιακόπουλου, πίσω από την «Ευρασιατική Ένωση» των Ρώσων, βρίσκεται η κυρία Λίλιθ Λαμασθού της Μαύρης Αδελφότητας, και πίσω από την TAFTA  του  OBAMA, (οικονομική συμμαχία ΗΠΑ&Ε.Ε.) ευρίσκεται ο κύριος Σαμαέλ, ηγέτης της λευκής αδελφότητας. Εμείς προβληματιζόμαστε, Ποίος είναι άραγε ισχυρότερος;; ο κύριος Σαμαέλ, με τη κυρία Λίλιθ, ή το ντουέτο Rothschild & Rockefeller;;; Παράλληλα με τη σύνοδο των δύο αδελφοτήτων, γίνεται στη Μόσχα και η σύνοδος των G20 υπό τη σκιά των αφεντικών τους.
Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι οι προφητείες των Αγίων της Ορθοδοξίας, (Παϊσιος, κ.λ.π.) αποκτούν Γεωπολιτική διάσταση.
Σε όλες τις χώρες του κόσμου, και βέβαια στην Ελλάδα, θα δούμε τεράστιες αλλαγές, προς το καλό, ή προς το κακό, ανάλογα, αφού ο ανταγωνισμός των δύο Αδελφοτήτων, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, θα τους αναγκάσει να επαναπροσδιορίσουν τις δράσεις τους μέσω των παγκόσμιων οργανισμών και κρατών (ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, Ε.Ε., Ρωσία, Κίνα, Ιαπωνία), και των δεξαμενών σκέψεων.
Το μόνο κακό που θα μπορούσε να γίνει άμεσα, θα ήταν μια ανάφλεξη πολέμου, από απρόσεκτες ενέργειες της μιάς, ή της άλλης πλευράς.
Πάντως φαίνεται ότι υπάρχουν διαφορές απόψεων και φαγωμάρα μεταξύ των δύο αδελφοτήτων, για τη παγκόσμια κυριαρχία.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, έγινε «το έλα να δείς», στη σύνοδο των αδελφοτήτων στη Μόσχα, όταν μαθεύτηκε ότι «αγνώστου ταυτότητας»
και μεγάλων διαστάσεων αντικείμενο εξερράγη πάνω από τη Ρωσία, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους τουλάχιστον έξη πόλεων, ενώ πάνω από 1200 άτομα τραυματίστηκαν από θραύσματα υαλοπινάκων, και χιλιάδες κτίρια έπαθαν ζημιές, από τη πτώση τμημάτων του μετεωρίτη στο έδαφος. Τα μέλη της συνόδου των αδελφοτήτων άρχισαν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον, και προς στιγμή κινδύνευσε η ίδια η συνέχιση της συνόδου. Πάντως δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά για
«σοφούς» πλανητάρχες, Κοσμοκράτορες, & παγκόσμιους ολιγάρχες.
Ο κύριος Λιακόπουλος ονομάζει τη σύνοδο αυτή στη Μόσχα,
«Νέα Γιάλτα», όπου οι ισχυροί του πλανήτη θα ξαναμοιράσουν τα κράτη, και θα επαναχαράξουν τα σύνορα, χωρίς εμείς να ερωτηθούμε.
Υπενθυμίζω το λαϊκό τροβαδούρο, «Φοβάμαι για όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα». Γίνεται προσπάθεια διαχωρισμού του πλανήτη σε δύο οικονομικά & στρατιωτικά συγκροτήματα, όπως παλιά είχαμε το ΝΑΤΟ, με το «Σύμφωνο της Βαρσοβίας».

Μετά την εντολή που πήρε ο Πάπας να παραιτηθεί, ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ πήρε και αυτός εντολή να ανακοινώσει ένα νέο οικονομικό οργανισμό, που ονομάσθηκε TAFTA. Αυτός ο οργανισμός είναι μια τεράστια Ευρωατλαντική οικονομική συμμαχία ΗΠΑ & Ε.Ε.
Αυτός ο οργανισμός έγινε για να αντιμετωπίσει την «Ευρασιατική Ένωση» Ρωσίας-Κίνας-Καζακστάν, κ.λ.π. χωρών της Ανατολής.
Έτσι διαίρεσαν πάλι τον κόσμο. Οι δύο αυτές Αδελφότητες, μαζί με τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των κ.κ. Rothschilds & Rockefellers
έχουν ήδη δημιουργήσει ένα ψυχρό πόλεμο, κατά τα πρότυπα ΝΑΤΟ & ΕΣΣΔ, απομένει να δούμε εάν ο ψυχρός αυτός πόλεμος, μετατραπεί σε θερμό, «κατά τας γραφάς και προφητείας».

Ελλάδα, Χρεοκοπία, και διαμελισμός:
          
Και τώρα εις τα καθ’ ημάς. Εν αρχή ήν Jeffrey ο οποίος έλαβε εντολή –σαν πιόνι- από τους Κοσμοκράτορες, να μας βάλλει στο ΔΝΤ. Τότε  τα οικονομικά στοιχεία ήταν ακόμη ισχυρά, μέχρι που τα παραβιάσανε!!!
(Βλέπε δηλώσεις στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ).
Οι δοσίλογοι πολιτικοί πιόνια και μαριονέτες ημεδαπών & παγκόσμιων ολιγαρχών, αποδυναμώνουν τη χώρα με όλους τους τρόπους, για να τη παραδώσουν σαν θήραμα στα μεγάλα αφεντικά τους.

Η χώρα τώρα ευρίσκεται υπό κατοχή των δανειστών, και η κατοχή παράγει δίκαιο. Έτσι νομιμοποιούνται οι δανειστές της Τρόϊκα για τη κατοχή και το ξεπούλημα της χώρας. Οι Σιωνιστές δανειστές της Ελλάδος, θέλουν την υπερφορολόγηση των Ελλήνων, για να μας εξαθλιώσουν, και να πάρουν ακόμη και τη πρώτη κατοικία μας. Έτσι οι προδότες πολιτικοί καταστρέφουν τον κοινωνικό ιστό, για να παραδώσουν την Ελλάδα, τη χώρα του πολιτισμού, και των επιστημών, στους διεθνείς άρπαγες, στα παγκόσμια Σιωνιστικά κοράκια. Κοιτάξτε τι συμβάσεις έκαναν με τα Σιωνιστικά γεράκια, για το χρυσό της Χαλκιδικής, όπου ούτε ένα ευρώ δεν μπαίνει στα δημόσια ταμεία. Συμβάσεις αποικίας. Γίναμε Ουζουμπούρου με αυτούς τους δοσίλογους πολιτικούς. Μερικά ΜΜΕ αποκαλούν τις Σιωνιστικές τράπεζες «ΚΟRΑΚΙ ΒΑΝΚ» και έχουν δίκιο, αφού σαν κοράκια έπεσαν επάνω μας, να μας κατασπαράξουν, ενώ εμείς οι αφελείς στηρίζουμε τις τράπεζες με χρηματοδοτήσεις και άλλες κομπίνες των δοσίλογων πολιτικών, που τις λένε ανακεφαλαιοποιήσεις, αλλά και με τις καταθέσεις μας. Έμαθαν ότι πτωχεύσαμε, πλάκωσαν και οι Τραπεζίτες.

Οι δοσίλογοι πολιτικοί έθεσαν την εξωτερική πολιτική της χώρας, και την εθνική μας άμυνα, στη διάθεση των αρπακτικών της Σιωνιστικής Τρόϊκα. Η υγεία και η Παιδεία στη διάθεση των Σιωνιστών δανειστών.
Τίποτε δεν έμεινε όρθιο, όλα τα ρήμαξαν. Αντισταθείτε τώρα, διότι
έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τα πάντα!!!
Τα Νοσοκομεία και Πανεπιστήμια τελούν υπό διάλυση, για να τα αγοράσουν οι άρπαγες, τα αρπακτικά και τρωκτικά της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, όπως ισχύει στις Σιωνιστικές ΗΠΑ.

Η εσωτερική πολιτική και ασφάλεια της χώρας είναι στο έλεος των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Η ιστορική πατρίδα μας έγινε πολυεθνική εταιρία, πολύ-πολιτισμική τη λένε οι προδότες πολιτικοί.
Πείνα έχει πέσει στον Ελληνικό λαό, βλέπετε καθημερινώς τις εικόνες εξαθλίωσης, με τον Έλληνα να εκλιπαρεί ακόμη και για ένα λάχανο,
ενώ οι πρίγκιπες «βολευτές» αμείβονται με Ευρώ 8,000 το μήνα, ενώ ο λαός που τους ψηφίζει λιμοκτονεί. Από φτωχοί που ήταν έγιναν πάμπλουτοι από τις προδοσίες. Τα ονόματά τους αναφέρονται στη λίστα Λαγκάρντ σαν εκατομμυριούχοι. Αυτοί έφεραν τη καταστροφή,  κλέβοντας τα δημόσια ταμεία, εξυπηρετώντας τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες με τη ψήφο τους, βάζοντας τα χρήματα του λαού, και της προδοσίας, στο όνομα συγγενών τους, σε Σιωνιστικές τράπεζες.
 
Οι γριές μάνες, αδελφές, και γυναίκες, των προδοτών πολιτικών, δεν αισχύνονται που κατέχουν στο όνομά τους χρήματα εκατομμυρίων ευρώ, από φόρους του φτωχού λαού. Στο τάφο τους, θα τους σκεπάσουν με τα εκατομμύρια χαρτονομίσματα που έκλεψαν. Τα στελέχη των πολιτικών κομμάτων εκπαιδεύονται στις Σιωνιστικές ΗΠΑ & Ε.Ε. από τα Σιωνιστικά Think Tanks, για να κρατάνε την Ελλάδα σκλαβωμένη στη διάθεση της παγκόσμιας Σιωνιστικής εξουσίας & κυριαρχίας. Βάζουν βαριά φορολογία στο φτωχό λαό, ενώ οι ντόπιοι ολιγάρχες παραμένουν αφορολόγητοι, και δηλώνουν στην εφορία όσα ο φτωχός Έλληνας, και απολαμβάνουν τη πλούσια ζωή τους από το δημόσιο χρήμα, στα σαλέ των Ελβετικών Άλπεων. 
 
Η φορολογική ικανότητα των Ελλήνων εξαντλήθηκε. Οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν μπορούν «να βαρέσουν το γαϊδούρι, και βαράνε το σαμάρι», λέει ο λαός. Μόνο ο φτωχός Έλληνας πληρώνει φόρους & χαράτσια, όλες οι άλλες εθνότητες που ζούνε και πλουτίζουν στη χώρα μας, παραμένουν αφορολόγητες. Οι λαθρομετανάστες παραμένουν ασύδοτοι, κλέβουν, ληστεύουν, βιάζουν, και δολοφονούν τους Έλληνες, και λυμαίνονται τη χώρα. Μπάτε σκύλοι αλέστε η πατρίδα μας.
Όποιος Έλληνας αντισταθεί σε λαθρομετανάστη, χαρακτηρίζεται ρατσιστής, και διώκεται από το νόμο περί φυλετικών διακρίσεων.
Τέτοιο μίσος εναντίον των Ελλήνων, από τους δοσίλογους πολιτικούς.
Οι προδότες πολιτικοί εφαρμόζουν το ρητό, «Μισθοί Βουλγαρίας, φόροι Σουηδίας, τιμές Βερολίνου, μυαλό Πιγκουϊνου».

Η συνταγή που εφάρμοσε το Σιωνιστικό ΔΝΤ, και τα άλλα μέλη της Σιωνιστικής Τρόϊκα, για τη θεραπεία της οικονομίας της Ελλάδος, ήταν λάθος. Τέτοιους «σοφούς» οικονομολόγους έχει το ΔΝΤ και η Τρόϊκα.
Το ομολογούν οι ίδιοι , αλλά επιμένουν στη συνταγή. Οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν εκμεταλλεύονται το γεγονός αυτό, αλλά αφήνουν τον φτωχό Έλληνα να πεθάνει, διότι έτσι συμφέρει στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, για την αρπαγή της χώρας, και το διαμελισμό αυτής. Το μεγάλο φαγοπότι γίνεται με τις αποκρατικοποιήσεις. Οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν εφαρμόζουν την αρχή, «όποιος κάνει τη καλλίτερη προσφορά». Μεροληπτούν υπέρ των Δυτικών Σιωνιστών αρπακτικών αφεντικών τους,  εις βάρος των δημοσίων ταμείων.
Όλα αυτά εν μέσω χρεοκοπίας. Τέτοιοι προδότες είναι.
Έχουν αναγάγει τη βαριά φορολογία στο φτωχό λαό, σε εμπόριο και βιομηχανία. Τέτοιοι οικονομολόγοι της πεντάρας είναι.

Μας χρεοκόπησαν, μας παίρνουν το σπίτι μας, και μας έκαναν διεθνώς ρεζίλι, προς μεγάλη χαρά των εχθρών της πατρίδας μας.
Ο λαός λέει, «Και κερατάς, και δαρμένος». Στις αποκρατικοποιήσεις γίνεται μεγάλο πανηγύρι, εδώ ισχύει η αρχή, «ο κλέψας, του κλέψαντος». Στις Ελληνικές τράπεζες οι Σιωνιστές της τρόϊκα των δανειστών, βάλανε επιτροπάτα. Παρόλο που οι τράπεζες διεσώθησαν με χρήματα των φτωχών Ελλήνων, διασωσμένες τις παρέδωσαν στους διεθνείς γύπες της παγκόσμιας Σιωνιστικής μαφίας των τσιφούτηδων σαράφηδων. Οι τράπεζες δεν είναι πια Ελληνικές, ενώ ο φτωχός Έλληνας πληρώνει τα χρέη τους. Τα ονόματα των φοροφυγάδων λαμογιών που αναφέρονται στη λίστα Λαγκάρντ, οι δοσίλογοι πολιτικοί τα κάλυψαν και τα έσβησαν από τη λίστα, ενώ σε άλλα κράτη εισέρευσαν έσοδα στα δημόσια ταμεία. Οι ανίκανοι και ανάξιοι πολιτικοί, εννοούν πάταξη της φοροδιαφυγής, το ξεζούμισμα των φτωχών. Τους ντόπιους ολιγάρχες φοβούνται να τους πιάσουν!!!

Τους φόρους που εισπράττουν τους κατασπαταλούν χωρίς έλεγχο.
Η χώρα τελεί υπό κατάρρευση, και ουδείς αρμόδιος συγκινείται.
«Έμφραγμα» παρατηρείται στη δημόσια υγεία & παιδεία.
Ουρές παρατηρούνται στα συσσίτια της εκκλησίας. Η Ορθοδοξία δεν σηκώνει τα λάβαρα. Περιορίζεται σε φιλανθρωπικό έργο, από το οποίο ωφελούνται οι Μουσουλμάνοι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.
Στα Νοσοκομεία οι ασθενείς αγοράζουν τα αναλώσιμα υλικά.
Ο λαός αδυνατεί να πληρώσει τα φάρμακά του.
Δεν αποτρέπουν θανάτους στα Νοσοκομεία για ευνόητους λόγους. Υπάρχουν δυνητικά αποτρέψιμοι θάνατοι, και δεν τους αποτρέπουν, για να λιγοστέψουμε. Δολοφονούν με καρκίνο τους αντιπάλους της Ν.Τ.Π. Είναι εντολή της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης. Οι Έλληνες να μειωθούν σε αριθμό. Να γίνουν μειονότητα στο τόπο τους.

Και οι προδότες πολιτικοί εκτελούν τις εντολές!!!
Οι μισθοί και συντάξεις έπιασαν πάτο, έφθασαν σε επίπεδα Βουλγαρίας, ενώ οι φόροι & τιμές των αγαθών και προϊόντων ανεβαίνουν σε επίπεδα Σουηδίας. Οι Βούλγαροι επαναστάτησαν και έριξαν τη κυβέρνησή τους, ενώ εμείς έχουμε παραδοθεί. Έχουμε υπνωτιστεί από τους δοσίλογους. Οι απεργίες γίνονται για το «θεαθήναι». Οι Αστυνομικές σχολές κλείνουν ελλείψει χρημάτων. Οι ένοπλες δυνάμεις αποδυναμούνται, προς μεγίστη χαρά των Τούρκων.
Κατά τα άλλα, «Οι Γερμανοί μας αγαπούν» λένε οι δοσίλογοι πολιτικοί.
Οι ιατροί, και άλλοι νέοι επιστήμονες, φεύγουν στο εξωτερικό, προς
μεγάλη χαρά των ρακένδυτων λαθρομεταναστών, που βλέπουν
την όμορφη και ιστορική Ελλάδα να γίνεται δική τους πατρίδα.

Και οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται στη «Ζιμπάμπουε».
Υπάρχει εντολή άνωθεν να αδειάσει η Ελλάδα από Έλληνες, και οι Έλληνες να καταστούν λαός της διασποράς, χωρίς πατρίδα, αφού εδώ θα κατοικήσουν Τούρκοι και μαύροι Μουσουλμάνοι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, σε μια Ελλάδα διαμελισμένη προς Τουρκία μεριά.
Κόβουν ακόμη και το νερό και το φως, από τους παιδικούς σταθμούς.
Τόσο μίσος έχουν οι αρμόδιοι της ΔΕΗ & ΕΥΔΑΠ εναντίον των Ελλήνων. Έλληνες εναντίον Ελλήνων, αντί να είμαστε ενωμένοι, να αντιμετωπίσουμε το κοινό εχθρό. Διαίρει & Βασίλευε εφαρμόζει ο εχθρός, οι Επικυρίαρχοι, και οι δοσίλογοι πολιτικοί εκτελούν.
Τόνοι χρυσού φεύγουν στο εξωτερικό, από τα μεταλλεία-ορυχεία χρυσού της Χαλκιδικής, με συμβάσεις αποικίας, και ουδείς αρμόδιος δοσίλογος συγκινείται, ενώ η χώρα είναι σε χρεοκοπία.

Τόνοι χρυσού φεύγουν στις τράπεζες των τσιφούτηδων σαράφηδων της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, από τα μαγαζιά «Αγορά Χρυσού»
που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια σε όλες τις γειτονιές των πόλεων, και λειτουργούν χωρίς κανένα έλεγχο. Ξέφραγο αμπέλι η χώρα.
Τα ΜΜΕ λένε, «Συναγερμός στη κυβέρνηση για την ανεργία», αφού την ανεργία με την ύφεση η δοσιλογική μνημονιακή κυβέρνηση των τριών πρωθυπουργών τη δημιούργησε. Ύφεση, Ανεργία, Πληθωρισμός,
Φορολογία, Χαράτσια, Φτώχια & Θάνατος, επικρατούν στην Ελληνική κοινωνία. Οι επτά πληγές του Φαραώ. Και οι λαθρό συνεχίζουν να έρχονται. Κατά τα άλλα, «Μας αγαπάνε οι Αμερικανοί & Γερμανοί».
Ο Ιταλικός τύπος γράφει, «Να μη γίνουμε Ελλάδα».

Με ανεργία, ύφεση, φτώχια, & εξαθλίωση οι δοσίλογοι πολιτικοί βλέπουν ανάπτυξη, ενώ μας οδηγούν σε όλο και μεγαλύτερη ύφεση.
Όλα αυτά τα γράφουμε για να εξηγήσουμε το διαμελισμό που έρχεται.
Όλα αυτά γίνονται κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, είτε αυτή λέγεται των δύο αδελφοτήτων Λευκής & Μαύρης, είτε των Σιωνιστών Rothschilds & Rockefellers.
Έχουν δε ένα σκοπό, με την εξαθλίωση των Ελλήνων, να οδηγήσουν σε διαμελισμό της Ελλάδος.
Ήδη ο Ερντογάν θέτει θέμα Τουρκικής μειονότητος στη Θράκη, ενώ οι Τούρκοι εξολόθρευσαν με γενοκτονίες την Ελληνική μειονότητα Κων/πόλεως, Σμύρνης, και γενικά Ιωνίας. Θέλει μέσω της Μουσουλμανικής μειονότητας, να πάρει την Ελληνική Θράκη.
Δηλαδή η θρησκευτική μειονότητα έγινε κατά τους Τούρκους πλειοψηφία. Για να αποκτήσουν υφαλοκρηπίδα & Α.Ο.Ζ. στο Αιγαίο!!!
Ο Ερντογάν θέτει θέμα Αιγαίου-Νησιών, για να αρπάξει τα πετρέλαια, και εκπαίδευσης Κούρδων πατριωτών σε βάσεις στην Ελλάδα, για να δικαιολογήσει επίθεση κατά της Ελλάδος.

Οι Τούρκοι περιμένουν σαν λύκοι έξω από το μαντρί, και εμείς οι αφελείς Jeffrey, Σαμαράδες & Αβραμόπουλοι τους αγκαλιάζουμε με φιλιά & χάδια. Ο Μπερίσα ζητάει Αλβανικά σύνορα μέχρι τη Πρέβεζα. Θέλει τη νότιο ήπειρο. Οι Σκοπιανοί ζητούν την Ελληνική Μακεδονία.
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία θέλει τη Κρήτη ανεξάρτητο κράτος, για να αρπάξει τα πετρέλαια, και το φυσικό αέριο.
Όλοι αυτοί ξέσπασαν επάνω στην Ελλάδα, κατόπιν οδηγιών της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας. Η Ελλαδίτσα μας τους έχει μπεί καρφί στο μάτι. Τη πατρίδα μας ζητάνε να διαμελίσουν.
Θα καταντήσουμε Έλληνες της διασποράς, χωρίς πατρίδα.

Οι δοσίλογοι & προδότες πολιτικοί λένε, «Να δώσουμε ένα κομμάτι Γης, για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας, να κοιμόμαστε ήσυχοι.»
Υπενθυμίζω στους συμπατριώτες, ένα τραγούδι του Έλληνα Νότη Σφακιανάκη.
«Λυσσασμένα σκυλιά, θέλουν πάλι ξανά, να ξεσκίσουν τη Γη σου».
Καλή τύχη στη πατρίδα μας.

 https://aienaristeyein.com

ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ Η ”ΕΚΚΛΗΣΙΑ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ Η ”ΕΚΚΛΗΣΙΑ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; 

Πανω απο  4.340.000.000.000 ευρω η  περιουσια

ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ Η ”ΕΚΚΛΗΣΙΑ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;
ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
4 ΤΡΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΣΙΑ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ? 
4.340.000.000.000 = 434 ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ!!!

Όταν σήμερα σύσσωμος ο ελληνικός λαός, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, κόμματα, φορείς…ψάχνουν να βρουν χρήματα για την αποφυγή της χρεοκοπίας, ουδείς διανοείται να θίξει το καυτό θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας.
Πιθανόν κάποιοι να νομίζουν πως δεν είναι και τόσο μεγάλη που να αξίζει να ασχοληθούμε και που θα έδινε λύση στο πρόβλημα της χώρας.
Αν όμως μαθαίνατε πως αυτή μπορεί να ανέρχεται ως και δέκα φορές το ελληνικό χρέος;



Όχι η εκτίμηση δεν είναι υπερβολική και είναι απορίας άξιο γιατί κανείς από τους φύλαρχους της αριστεράς δεν ξεσηκώνει τον κόσμο να απαιτήσει αυτά που η εκκλησία εδώ και αιώνες του έχει κλέψει!!!

Αναλώνονται σε ψευτοεπαναστατικές ανούσιες δράσεις που κανένα αποτέλεσμα δεν φέρουν παρά μόνον δημιουργούν προβλήματα σε άλλους πολίτες ή ενθαρρύνουν κατάπτυστες νοοτροπίες που μας οδήγησαν στην κοινωνική κατάρρευση όπως το «κίνημα» της Κερατέας και ποιούν την νύσσα για ένα τόσο σοβαρό θέμα που ουσιαστικά λύνει το πρόβλημα χρέους της χώρας μια και καλή!

H εκκλησιαστική περιουσία καλύπτεται από ένα αδιαφανές πλέγμα που «υφαίνουν» περισσότερα από 10.000 Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (μητροπόλεις, ναοί, μονές, προσκυνήματα, ιδρύματα, κληροδοτήματα και άλλα). 

Ο ιστός αυτών των ΝΠΔΔ, κρύβει αποτελεσματικά την εκκλησιαστική περιουσία από τα αδιάκριτα μάτια των «αντικληρικών». 
Είναι δε τόσο καλά προστατευμένο το μυστικό, που ούτε η κεντρική διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος μπορεί να έχει εικόνα για την περιουσία των μονών και των μητροπόλεων.

Κάθε ένα από αυτά τα ΝΠΔΔ έχει δική του ανεξάρτητη οικονομική διαχείριση, γεγονός που καθιστά το εγχείρημα για την καταμέτρηση της εκκλησιαστικής περιουσίας λίγο-πολύ ανέφικτο.

Εξάλλου και για τη γνωστή ιδιοκτησία της Εκκλησίας δεν μπορεί να βγει ασφαλές συμπέρασμα, διότι ουδείς μπορεί να αποτιμήσει, λόγου χάρη, την αξία των δασών, των χορτολιβαδικών εκτάσεων αλλά και των δεσμευμένων από δήμους και κράτος οικοπέδων.

Το οργανόγραμμα της Εκκλησίας χωρίζεται σε τέσσερις ομάδες.

Την κεντρική διοίκηση,
τις ιερές μητροπόλεις,
τις ιερές μονές
και τους ενοριακούς ναούς.

Οι ομάδες αυτές διοικούνται από συλλογικά όργανα.
Οι ιερές μητροπόλεις από τα μητροπολιτικά συμβούλια,
οι ιερές μονές από τα ηγουμενοσυμβούλια
και οι ενοριακοί ναοί από τα εκκλησιαστικά συμβούλια.

Με εξαίρεση τα ηγουμενοσυμβούλια που απαρτίζονται μόνο από μοναχούς,
όλα τα άλλα όργανα διοίκησης περιλαμβάνουν ως μέλη και «λαϊκούς».
Πολύ πρόχειροι υπολογισμοί, φέρουν την περιουσία του ΝΠΔΔ της Εκκλησίας της Ελλάδος να ανέρχεται σε τουλάχιστον δεκαπέντε δισεκατομμύρια (15.000.000.000) ευρώ. Στο ποσό αυτό προστίθεται και η ανυπολόγιστη-αμύθητη περιουσία των περίπου δυόμισι χιλιάδων (2.500) μοναστηριών.
Εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα γης, εκατοντάδες οικοδομικά τετράγωνα, μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια και καταθέσεις αξίας εκατομμυρίων ευρώ αποτελούν την εκκλησιαστική περιουσία. Ωστόσο, το «ιερό» θησαυροφυλάκιο είναι τόσο βαθύ που αρκεί μία και μόνο αναφορά. 

Πέντε μονές που προσέφυγαν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια εναντίον του νόμου Τρίτση αποτιμούσαν τα περιουσιακά τους στοιχεία στο αστρονομικό ποσό των 8 τρισ. δρχ. (!!!). Και μάλιστα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο τους επιδίκασε το ποσό των 3 τρισ. δρχ. Μπορεί να φανταστεί κανείς ότι εάν η περιουσία των 5 μονών άγγιζε πριν μια 20ετία τα 3 ή 8 τρισ. δρχ., τότε πώς μπορεί κανείς να υπολογίσει την περιουσία των 2.500 μοναστηριών και ναών σε όλη τη χώρα;
Mόνον η μοναστηριακή περιουσία υπολογίζεται περί τα 2,5 με 5 τρις ευρώ δηλαδή 6-12 φορές μεγαλύτερη του χρέους της Ελλάδος

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αλλά και στοιχεία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης,
 
 η συνολική έκταση της εκκλησιαστικής περιουσίας φτάνει τα 1.300.000 στρέμματα. 
 
Απ΄ αυτά 732.000 είναι βοσκότοποι, 
367.000 δασικές εκτάσεις 
και 189.000 γεωργικές. 
Και περίπου 400.000 στρέμματα χαρακτηρίζονται ως «διακατεχόμενα» αφού γι΄ αυτές τις εκτάσεις δεν υπάρχουν τίτλοι ιδιοκτησίας. 
Έχει, επίσης, σημειωθεί ότι η Εκκλησία της Ελλάδος διαθέτει παράλληλα και ολόκληρα νησιά και βραχονησίδες (!) σε νησιωτικά συμπλέγματα, όπως π.χ στις Σποράδες και στις Κυκλάδες.
 
Η Εκκλησία της Ελλάδος φέρεται μεταξύ άλλων να διαθέτει περίπου οκτακόσια (800) κτήρια με γραφεία, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, ακόμα και μισθωμένα βενζινάδικα.
 Όσον αφορά δε την ρευστότητα της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπολογίζεται σε μερικές δεκάδες (ίσως και εκατοντάδες) εκατομμύρια ευρώ. 
Ταυτόχρονα η Εκκλησία της Ελλάδος έχει συστήσει δύο Ανώνυμες Εταιρίες (Α.Ε.), 
μία για την διαχείριση κοινοτικών κονδυλίων, με την επωνυμία «Υποστήριξη Επιχειρησιακών και Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων Μελετών και Έργων, Ανώνυμη Εταιρία» 
και μία για την διαχείριση της περιουσίας της.

Η μισθοδοσία των κληρικών γίνεται από το τον κρατικό προϋπολογισμό.
Το ετήσιο κονδύλι φτάνει στο ύψος του 1 εκατομμυρίου ευρώ ετησίως.

Συνεπώς στο σύνολό της η εκκλησιαστική περιουσία πρέπει να ξεπερνά τα 5 τρις ευρώ δηλαδή δεκαπέντε φορές το ελληνικό χρέος!

Επίσης είναι μέτοχος στην Εθνική Τράπεζα στην Εμπορική και σε άλλες που έχουν δανείσει το ελληνικό κράτος με τοκογλυφικά επιτόκια 6% και έχουν στα χέρια τους περίπου το 40 % του ελληνικού χρέους

«Η δυναμική πορεία της Εκκλησίας της Ελλάδος – ΕΚΥΟ επιβεβαιώθηκε και με την αγορά “1.600.000”μετοχών της Εθνικής Τράπεζας
η οποία καλύφθηκε με την συμμετοχή των διαθεσίμων της Εκκλησίας της Ελλάδος – ΕΚΥΟ (Αποφ. ΔΙΣ 31-07-2008).

Ήτοι το σύνολο των μετοχών της Εθνικής Τράπεζας της Εκκλησίας της Ελλάδος –ΕΚΥΟ την 31-12-2008 ανήλθε εις το ύψος των 7.785.405 τεμαχίων».
 
 

Αυτή είναι αυτή η περιουσία της Εκκλησίας

Εκτιμάται ότι διαθέτει περίπου 1.300.000 στρέμματα μαζί με τις μοναστηριακές εκτάσεις και η αξία της περιουσίας της ανέρχεται γύρω στα 14 δισεκατομμύρια ευρώ

 



Πηγή: funlab.gr

Οι κανίβαλοι μοναχοί της Ινδίας: Τρέφονται με ανθρώπινη σάρκα και πίνουν νερό από κρανία...

Οι κανίβαλοι μοναχοί της Ινδίας: Τρέφονται με ανθρώπινη σάρκα και πίνουν νερό από κρανία... 

Οι εξόριστοι μοναχοί Aghori σκορπούν τον τρόμο σε όλη την Ινδία εξαιτίας των ανατριχιαστικών πρακτικών τους.
Ζουν σε νεκροταφεία και αναζητούν την πνευματική φώτιση. Οι τρομακτικοί μοναχοί βάφουν πάντα τα πρόσωπά τους και βάζουν χάντρες γύρω από το λαιμό, ενώ προκειμένου να φτάσουν στην έκσταση τρέφονται με ανθρώπινη σάρκα και διαλογίζονται πάνω σε πτώματα!
Ενώ ακόμα πιο ανατριχιαστικό είναι το γεγονός... ότι πίνουν νερό από ανθρώπινα κρανία και μασούν κεφάλια ζωντανών ζώων!
Ισχυρίζονται μάλιστα ότι μπορούν να προβλέψουν το μέλλον, να περπατήσουν στο νερό και να κάνουν προφητείες.



























 
 

theologos vasiliadis

Αποκρυφισμός: Τι είναι και πως εμφανίζεται – Νέες Αιρέσεις

Αποκρυφισμός: Τι είναι και πως εμφανίζεται – Νέες Αιρέσεις

Μεγάλη η έξαρση του αποκρυφιστικού φαινομένου στην εποχή μας.  Απασχολεί όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες ανά τον κόσμο και βέβαια ολόκληρη την Εκκλησία της Ελλάδος. 
 
 
Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη στην Ελλάδα, όπου κατατέθηκαν σοβαρές και επίσημες τεκμηριωμένες θέσεις, για το τι είναι ο Αποκρυφισμός και πώς μπορεί κάποιος να προφυλαχθεί.
 
Αποκρυφισμός είναι η πίστη σε απόκρυφες πραγματικότητες, οντότητες και δυνάμεις, οι οποίες προσεγγίζονται με απόκρυφες τεχνικές. Ο σύγχρονος Αποκρυφισμός εμφανίζεται με τις μορφές του Νεοσατανισμού, της πολυειδούς Μαγείας, του Πνευματισμού, του Channelling, του Εσωτερισμού, της Καμπάλα, της Μαντικής (Νεκρομαντεία, Καφεμαντεία, Οιωνοσκοπία, Ονειρομαντεία, Κλυδωνισμός, Κάρτες Ταρώ), της Αστρολογίας, του Σαμανισμού, της Ψευδοαγγελολογίας, της Αγγελοθεραπείας, του Ρεiκι, του Νεοπαγανισμού, της Αριθμοσοφίας, του κινήματος Ντάνωφ, της Ψευδοπροφητείας, της Ουφολογίας και με πολλές άλλες μορφές Αποκρυφισμού, οι οποίες εντάσσονται στο γενικώτερο ρεύμα της «Νέας Εποχής».
 
Περισσότερο ευάλωτοι από την επίδραση του Αποκρυφισμού είναι οι νέοι. Οι κυριότεροι λόγοι επηρεασμού των νέων από τις διάφορες μορφές του Αποκρυφισμού είναι: τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της νεανικής και κυρίως της εφηβικής ηλικίας, η ελλιπής Ορθόδοξη κατήχηση, η ανεπάρκεια και η κρίση της οικογένειας, η λανθασμένη στόχευση και αποχριστιανοποίηση της παιδείας, η απουσία νοήματος ζωής και η αναζήτησή του σε επικίνδυνους πνευματικά χώρους, η συστηματική πλύση εγκεφάλου από έντυπα, παιχνίδια και ηλεκτρονικά μέσα ενημερώσεως (τηλεόραση, διαδίκτυο κ.α.) και η ανησυχητική εξάρτηση από αυτά. 
 
Το φαινόμενο «Χάρυ Πότερ» αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση διείσδυσης του Αποκρυφισμού στην παιδική και εφηβική ηλικία.
Μία ευρύτατα διαδεδομένη μορφή Αποκρυφισμού είναι η Αστρολογία, η οποία θέλει να προβάλλεται ως επιστήμη και ασκεί εντυπωσιακή γοητεία στον σύγχρονο εκκοσμικευμένο άνθρωπο. 
 
Τον αποκόπτει από την Πρόνοια του Θεού, τον προσδένει σε μοιρολατρικές αντιλήψεις με ψευδείς προβλέψεις, αιχμαλωτίζοντάς τον σε απατηλές «αστρικές δυνάμεις», στην πραγματικότητα δαιμονικές. Η σύγχρονη επιστήμη της Αστρονομίας έχει διαχωρίσει πλήρως την θέση της από την Αστρολογία και την θεωρεί ψευδοεπιστήμη.



 
Ο Νεοπαγανισμός είναι ένας από τους πιο εύρωστους διαύλους του νεοεποχίτικου Αποκρυφισμού, προβάλλοντας και εδραιώνοντας τις δοξασίες του με την υποτιθέμενη επιστροφή στο κλέος της προχριστιανικής αρχαιότητας. Πρόκειται όμως για σύγχρονα θρησκευτικά σχήματα του νεοεποχίτικου αποκρυφιστικού πλεγματος, δομημένα με στοιχεία της αρχαίας ειδωλολατρίας. 
 
Η σύγχρονη Ψευδοαγγελολογία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εκκλησιαστική διδασκαλία περί των αγίων Αγγέλων. Τόσο ως προς τις προϋποθέσεις της, όσο και ως προς το περιεχόμενο της έχει σαφώς αντιχριστιανικό, συγκρητιστικό και αποκρυφιστικό περιεχόμενο. Συνδυάζει μία σειρά εξωχριστιανικών, χριστιανικών, εσωτεριστικών, ιουδαικών και ισλαμικών στοιχείων, που σε αρκετά σημεία θυμίζει έντονα χαρακτηριστικά του αρχαίου Γνωστικισμού, με έκδηλη την νεοεποχίτικη σφραγίδα.

Χαρακτηριστική μορφή του Αποκρυφισμού είναι το Channelling (Διαυλισμός), μία καθαρά νεοεποχίτικη πρακτική, η οποία μετατρέπει τον άνθρωπο που ασχολείται μ’ αυτή σε «κανάλι», το οποίο – κατά τα λεγόμενα των εκπροσώπων του – συντονίζεται «ενεργειακά» με πνεύματα, ώστε να δέχεται και να «διοχετεύει» μηνύματα και οδηγίες από υποτιθέμενες «φωτεινές οντότητες» (αγγέλους, δασκάλους, εξωγήινους κ.α.). Ο τρόπος με τον οποίο ασκείται αυτή η τεχνική μας βεβαιώνει ότι πρόκειται περί επικίνδυνης αποκρυφιστικής πρακτικής, που «ανοίγει» επικοινωνία με ακάθαρτα πνεύματα. Άλλωστε, στην Ορθόδοξη Παράδοση δεν υπάρχουν «τεχνικές» για την επικοινωνία με τον Τριαδικό Θεό, τους Αγγέλους και τους Αγίους Του.

Για την Ορθόδοξη Εκκλησία οι απόκρυφες πραγματικότητες και δυνάμεις, στις οποίες αναφέρεται ο Αποκρυφισμός σε όλες τις μορφές του, είναι σαφώς δαιμονικές, όπως και οι τεχνικές του. Οι συνέπειες από την ενασχόληση με τον Αποκρυφισμό είναι απρόβλεπτες και πολύ σοβαρές, τόσο για την ψυχική και πνευματική υγεία των εμπλεκομένων, όσο και για την σωματική, καθόσον τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται σε «θεραπευτικές μεθόδους» των λεγομένων «εναλλακτικών-ενεργειακών θεραπειών», αλλά και προσπαθεί να διεισδύσει σε τομείς της κλασσικής ιατρικής και ψυχικής υγείας. 
 
Συνεπώς, όποιος σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τέτοιες απόκρυφες πραγματικότητες, δυνάμεις και τεχνικές, αποκόπτεται εθελούσια από το Σώμα της Εκκλησίας και υποδουλώνεται σε δαιμονικές δυνάμεις.

Παρόμοια φαινόμενα απαντώνται δυστυχώς και σε μεμονωμένα πρόσωπα και ομάδες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Ορθοδοξίας, όπως οι λεγόμενες «φωτισμένες» και οι «οραματίστριες». Επίσης απαντώνται στις διάφορες παρατάξεις των σχισματικών Παλαιοημερολογιτών, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, πρακτικές οι οποίες αποκλίνουν σοβαρά από την Ορθόδοξη Παράδοση.

Ως εκ τούτου, απαιτείται επαγρύπνηση και διαφώτιση του πιστού λαού με όλα τα μέσα που διαθέτει η Εκκλησία, καθότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μία συντονισμένη προσπάθεια νοθεύσεως του Ορθοδόξου φρονήματος. Άλλωστε, όπως έχει επισημανθεί, ο Αποκρυφισμός και οι νεοφανείς αιρέσεις δεν στοχεύουν τόσο στο να εξέρχονται οι πιστοί από την Εκκλησία, όσο στο να παραμένουν εντός Αυτής με αλλοιωμένο το Ορθόδοξο φρόνημα.



pronews

Ιεροί Θρησκευτικοί Πόλεμοι Στην Αρχαία Ελλάδα – Το Πρότυπο Της Τζιχάντ

Ιεροί Θρησκευτικοί Πόλεμοι Στην 


Αρχαία Ελλάδα – Το Πρότυπο Της 


 Τζιχάντ



Σε καμιά περίπτωση τα παρακάτω θα μπορούν να θεωρηθούν σαν πλήρης εξιστόρηση των θρησκευτικών πολέμων των αρχαίων Ελλήνων.

Παραβλέπουμε δε εντελώς τον Πελοποννησιακό Πόλεμο, όπου η Σπάρτη δήλωνε πως ήθελε να αποσείσει το «άγος» της θεάς Αθηνάς από την παρουσία στην Αθήνα των ιερόσυλων Αλκμεωνιδών… Απλά, θα προσθέσουμε, πως κατά κανόνα, τα ιερά των νικημένων, είτε σε εμφύλιους είτε σε εθνικούς πολέμους, καταστρέφονταν, (με πρώτα και καλύτερα τα ιερά των Τρώων) και αυτό θα έφτανε να προσδώσει θρησκευτικό χαρακτήρα στο 99% των πολέμων των αρχαίων Ελλήνων….

Ο πρώτος Ιερός πόλεμος και η Αμφικτιονία

Αφού στους ιστορικούς χρόνους οι Δελφοί είχαν αποκτήσει μεγάλο κύρος, αυτό σημαίνει, με όλα όσα είπαμε, πως ο Απόλλων δεν ήταν ντόπιος θεός, και το Μαντείο δημιουργήθηκε, ή έστω απόκτησε φήμη όχι μόνο μετά τον Τρωικό πόλεμο, αλλά και μετά την συγγραφή των Ομηρικών επών.

Οι Δελφοί ιδρύθηκαν και καθιερώθηκαν με τη βία. Εκτός από το φόνο του Πύθωνα, που ήταν φύλακας του παλιού Μαντείου της Γης και της Θέμιδας –οι δυο θεές είναι το ίδιο πρόσωπο, ισχυρίζεται ο Αισχύλος στον «Προμηθέα Δεσμώτη»– ο Απόλλων συγκρούστηκε με ένα σωρό Μυθικούς Ήρωες (δες ειδικό κεφ.). 

Ο Ηρακλής αφιέρωσε στο Μαντείο μια ολόκληρη φυλή Ελλήνων σα σκλάβους, τους Δρύοπες.1 Η τακτική αυτή συνεχίστηκε και στους ιστορικούς χρόνους. Ο Τύραννος της Σάμου Πολυκράτης, κατέλαβε και αφιέρωσε στον «Δήλιο Απόλλωνα» το νησί που είναι δίπλα στη Δήλο, την Ρήνεια.2 Οι Απολλώνιοι συμπεριφέρονταν στους Έλληνες σα να ήταν κατακτημένη χώρα.

Ας δούμε πως επιβλήθηκε η λατρεία του θεού στην Αθήνα, στους ιστορικούς πλέον χρόνους, επί Πεισιστράτου: «Εν Πυθίω κρείττον ην αποπατήσαι: Κάλλιο να χέσω στο ναό του Απόλλωνα. Δηλαδή, να κινδυνέψω. Γιατί, μερικοί που καταφρονούσαν τον Απόλλωνα, και έχεζαν στο ναό του» [:τέμενος =ίσως και «ιερό έδαφος»] «έγραψε νόμο ο Πεισίστρατος, πως όποιον πιάσει να το κάνει, θα πεθάνει. Άρχισαν να κοροϊδεύουν, και μάλιστα όλο και περισσότεροι το έκαναν» [έχεζαν] «αυτός έβαλε φύλακες, και όταν έπιασαν κάποιον» [να χέζει στο ναό του Απόλλωνα] «διέταξε να τον δέσουν και να τον μαστιγώνουν στους δρόμους, διαλαλώντας: ΄΄να ο άνθρωπος που θα πεθάνει τιμωρούμενος γιατί δεν σεβάστηκε το γράμμα΄΄ [το διάταγμα] «και αφού τον σκότωσαν, βγήκε αυτή η έκφραση στους Αθηναίους, ώστε μέχρι και τώρα, λένε για αυτούς που κακοπαθούν ή τιμωρούνται για κάποιο αδίκημα να λένε: ΄΄Κάλλιο να ’χεζαν στο ναό του Απόλλωνα»3

Οι Δελφοί βρίσκονταν σε ασταμάτητο πόλεμο ακόμα και με τους… πατριώτες τους, τους Φωκείς. «…Οι Δελφοί πεφεύγασιν ονομάζεσθαι Φωκείς».4 (Οι πολίτες των Δελφών δεν θέλανε να ονομάζονται Φωκείς) Δεν ήταν, όμως, μια θρησκευτική κοινότητα με μέλη από όλο τον κόσμο, (πχ Άγιον Όρος – Βατικανό) πράγμα που θα δικαίωνε αυτή τη διαφοροποίηση, αλλά μια Πόλη – Κράτος, με τους γνωστούς περιορισμούς αυτών των κρατών σχετικά με την όμοια και ντόπια καταγωγή των πολιτών, που ήταν και λειτουργοί του Μαντείου. 

Η άρνησή τους αυτή είναι ασύλληπτη για την αρχαία Ελληνική πραγματικότητα, γι’ αυτό άλλωστε και την αναφέρει ο Παυσανίας. Εκτός αν παραδεχτούμε πως πράγματι δεν ήταν Φωκείς,. αλλά ξένοι! Το εθνικό θρησκευτικό μας κέντρο, έτσι κι αλλιώς, ξεχείλιζε από… πατριωτισμό.

Γενικά, η θρησκεία στην Ελλάδα βρίσκονταν υπό τον ασφυκτικό έλεγχο του κράτους, πράγμα που οι Απολλώνιοι δεν αποδέχτηκαν. Οι Δελφοί (που ήταν ταυτόχρονα Μαντείο και πόλη) δεν υποτάχθηκαν στην ομοσπονδία («κοινό») των Φωκέων, όπου ανήκαν γεωγραφικά, χρησιμοποιώντας την πανελλήνια επιρροή τους για να την παρακάμψουν. 

Προωθούσαν υποκριτικά την ιδέα της… Αμφικτιονίας, (=πλατιάς πανελλήνιας συμμαχίας για την υπεράσπιση του Μαντείου) από την οποία, τελικά, απέκλεισαν τους… Φωκείς.Έλεος!

Το μεγαλύτερο Μαντείο της Ελλάδας, δεν είχε γίνει αποδεκτό από την περιοχή όπου ήταν εγκατεστημένο. 

Για να καταλάβουμε την θρησκευτική ανατροπή, ο Όμηρος αποκαλεί την Φωκική πόλη Κρίσσα «ζαθέη»5 (πανάγια, θεϊκή, πανίερη)αλλά το Μαντείο την αποκάλεσε «ασεβή» και διέταξε την ισοπέδωσή της. (589 πΧ) Οι Δελφοί έφτασαν στο σημείο να συμμαχήσουν με ιερόσυλους, τους Αλκμεωνίδες, για να υπερισχύσουν. 

Μερικοί λένε πως η Κρίσσα ήταν επικυρίαρχος των Δελφών και γι’ αυτό ο Όμηρος τη λέει Ιερή. Η Κρίσσα, όπως συνάγεται από την αφήγηση του Παυσανία, δεν είχε καν ιερό του Απόλλωνα. Η Πυθία είπε πως η πόλη θα αλωθεί μόνο όταν ο ναός του Απόλλωνα ενωθεί με τη θάλασσα. 

Ο Σόλων τότε είπε να αφιερώσουν την Κρίσσα στον θεό, ώστε το ιερό του [στους Δελφούς] να συνορέψει με τη θάλασσα.6 Δεν ήταν αφιερωμένη, λοιπόν, στο θεό, ούτε είχε ναό του. Γι’ αυτό και την ισοπέδωσαν. Το επίνειό της Κρίσσας, όμως, η Κίρρα, είχε παλιό βωμό του Απόλλωνα, που, λέγανε, τον έχτισε ο ίδιος ο θεός,7 αν το παραδεχτούμε ως αληθές. Έτσι οι Δελφοί «ενώθηκαν» με τη θάλασσα. Μιλάμε για το 589 πΧ, «μόλις χθες»…

Το θέμα ήταν και οικονομικό. Το Μαντείο δεν ήθελε να μοιραστεί τα τεράστια έσοδά του με κάποιες γειτονικές πόλεις. Επίσης χρειάζονταν τον εύφορο κάμπο της Κρίσσας, (τον σημερινό ελαιώνα της Άμφισσας) για να εκτρέφει τα αμέτρητα σφάγια για τις θυσίες στο Μαντείο. 

Γι’ αυτό απαγόρεψαν την καλλιέργειά του όταν επικράτησαν, ισοπεδώνοντας την Κρίσσα. Σήμερα θαυμάζουμε τη θέα του Ελαιώνα από τους Δελφούς, πιστεύοντας πως αγναντεύουμε όσα και οι αρχαίοι, χωρίς να μας πει κανείς πως το Μαντείο είχε διατάξει να μείνει ακαλλιέργητος…

Γενικά, οι Δελφοί, παρά τις «ειρηνευτικές» τους Αμφικτιονίες έπαιρναν πάντα μέρος στις εμφύλιες συγκρούσεις, υποστηρίζοντας την μια μεριά, ενώ θα όφειλαν να καλούν σε ειρήνη. (Αφιερώνουμε ειδικό κεφάλαιο) Στόχος του Μαντείου ήτανε να κρατά αδύναμες τις Πόλεις-Κράτη, ώστε να μην κινδυνέψει να κυριαρχηθεί από καμία.

Αυτές ήταν οι αιτίες των «Ιερών πολέμων», που κράτησαν μέχρι τα χρόνια του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου, που τους τελείωσαν συμμαχώντας με το Μαντείο, ενώ κατά κανόνα οι μεγάλες Πόλεις έδειχναν μια «ανεξήγητη» ανοχή στην δράση των Φωκέων.8 

Με τη σειρά, Σπάρτη και Αθήνα εναλλάσσονταν στο ρόλο του προστάτη και του διώκτη του Μαντείου και των Φωκέων, και άλλοτε συμμαχούσαν εναντίον του. 

Η μάχη της Χαιρωνείας ήταν, από θρησκευτική άποψη, αντιπαράθεση του Μαντείου και των Μακεδόνων υποστηρικτών του από τη μια, εναντίον των Νότιων Ελλήνων από την άλλη!

Στους «Ιερούς πόλεμους» ισοπεδώθηκαν οι Φωκικές πόλεις Λίλαια, Υάμπολις, Αντίκυρα, Παραποτάμιοι, Πανοπεύς, Δαυλίς, κλπ. 9

Το δήθεν Πανελλήνιο αυτό κέντρο, διεξήγε αλλεπάλληλους «Ιερούς πολέμους», μια εφεύρεση που αποδίδεται λανθασμένα στο Ισλάμ, άλλη μια νέα Σημιτική θρησκεία που επιβλήθηκε με φωτιά και τσεκούρι. 

Είναι χαρακτηριστικό πως η κατάληψη των Δελφών από τους Φωκείς προκλήθηκε από ένα υπέρογκο πρόστιμο που τους επέβαλλαν οι Αμφικτιονίες, για ασαφείς λόγους 10. (357 πΧ) 

Τεράστια ιστορικά προβλήματα δημιουργούνται και απαιτούν λύση. Εμείς τα σκεπάζουμε βαφτίζοντας τις Δελφικές Αμφικτιονίες όργανα ειρήνης και… πρόδρομους του ΟΗΕ.

Δεν μπορώ να συμφωνήσω με την άποψη πως η συμπαράσταση πολλών Ελληνικών πόλεων στα ποταπά συμφέροντα του ιερατείου των Δελφών υπήρξε παράγοντας εθνικής ενοποίησης. 

Όταν Έλληνες καλούνται να πολεμήσουν άλλους Έλληνες, δεν μπορεί να γίνει λόγος για Εθνική Ενότητα. 

Που ήταν η Δελφική Αμφικτιονία στους Περσικούς πολέμους και στη Ρωμαϊκή κατάκτηση; 

Στην αγκαλιά των ξένων κατακτητών! 

Η μόνη περίπτωση που αντιμετώπισε ξένους ήταν κατά την Γαλατική επιδρομή. 

Αυτό έγινε γιατί οι Γαλάτες δεν είχαν εξαγοράσει το Μαντείο, όπως οι προηγούμενοι. 

Εθνικόν το Αληθές… Η Αμφικτιονία των Δελφών είναι η ντροπή της Ελλάδας. 

Ποιος τα λέει αυτά; Ένας… ιερέας τους!

«Βλέποντας τον θεό» [στους Δελφούς] «να περιβάλλεται από δεκάτες και αφιερώματα, προϊόντα φόνων, πολέμων και λεηλασιών, και το ναό να ξεχειλίζει από Ελληνικά λάφυρα, δεν αγανακτείς, και δεν οικτίρεις τους Έλληνες, διαβάζοντας αισχρές ταμπέλλες πάνω σε ωραία αναθήματα, σαν: ΄΄Ο Βρασίδας και οι Ακάνθιοι από τους Αθηναίους΄΄, ΄΄Οι Αθηναίοι από τους Κορίνθιους΄΄, ΄΄Οι Φωκείς από τούς Θεσσαλούς΄΄, ΄΄Οι Ορνεάτες από τους Σικυώνιους΄΄, ΄΄Οι Αμφικτύονες από τους Φωκείς΄΄;»11

Ποιος να αγανακτήσει, ωρέ Πλούταρχε; Οι Νεοέλληνες… θαυμαστές σου; Οι σύγχρονοι πιστοί του «Απολλωνίου Φωτός» και του «Δελφικού πνεύματος»; 

Ή οι οργανωτές των σύγχρονων «Δελφικών εορτών»; Και τους φταίνε μετά οι Χριστιανοί που μίλαγαν για το «Δαιμόνιο» που είχε εγκατασταθεί στους Δελφούς… Ανθελληνικά παραμύθια!

Οι Εμφύλιοι πόλεμοι.

Ο Ηρόδοτος λέει πως οι Αθηναίοι έκρυβαν με κάθε προφύλαξη στο ναό του Ερεχθείου χρησμούς με πολιτική σημασία, που έκριναν πως δεν έπρεπε να γίνουν γνωστοί στους άλλους Έλληνες. 

Ο Βασιλιάς της Σπάρτης Κλεομένης τους άρπαξε από τα χέρια της Ιέρειας, και φαίνεται πως όλο το πολιτικό σκηνικό άλλαξε μετά από αυτό. Γενικά, οι χρησμοί συλλέγονταν και αποθηκεύονταν, και κατόπιν τους μελετούσαν σε κάθε ευκαιρία, για να δουν αν η παρούσα συγκυρία ταίριαζε με κάποιον.

Εννοείται πως τα Μαντεία επενέβαιναν και στους εμφύλιους πολέμους, που ήταν ένα μόνιμο φαινόμενο στην αρχαία Ελλάδα. Άλλες φορές δεν έπαιρναν σαφή θέση, αλλά συχνά διάλεγαν μια πλευρά και την υποστήριζαν φανατικά. 

Στην σύγκρουση Θήβας-Σπάρτης, το Μαντείο του Τροφωνίου παραχώρησε μέχρι και μια αρχαία Μεσσηνιακή ασπίδα που του ήταν αφιερωμένη, για να χρησιμοποιηθεί σαν έμβλημα από τη Θήβα. 

[Οι Μεσσήνιοι ήταν αρχαίοι εχθροί της Σπάρτης και η ασπίδα ανήκε στον Αριστομένη, τον μεγαλύτερο ήρωά τους] 

Η Σπάρτη, η δυνατότερη πόλη, συντρίφτηκε.

Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι ο χρησμός του Πελοποννησιακού πολέμου. Δεν χρειάζονταν Μαντείο για να προβλεφθεί η Σπαρτιατική νίκη, αλλά η μακρόχρονη αντίσταση των Αθηναίων. 

Οι Δελφοί ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια μιας πρόβλεψης, και προπαγάνδισαν ανοιχτά την «θεάρεστη» αποστολή της Σπάρτης. Η Πυθία μουρμούρισε πως ο θεός θα βοηθήσει την Σπάρτη «και καλούμενος και άκλητος», δηλ. είτε το ζητήσουν είτε όχι οι Σπαρτιάτες!

«Πολλές προφητείες κυκλοφορούσαν από στόμα σε στόμα και πολλούς χρησμούς τραγουδούσαν οι χρησμολόγοι, τόσο στις πόλεις που ετοιμάζονταν να πολεμήσουν όσο και στις άλλες. Λίγο πριν είχε σειστεί η Δήλος τόσο δυνατά όσο ποτέ πριν, όσο θυμόταν οι Έλληνες. Λέγανε και πίστευαν πως είναι σημάδι για όσα θα συμβαίνανε. Αν μάλιστα γίνονταν κάτι άλλο παρόμοιο, το ξεψάχνιζαν…»12

Χαρακτηριστική είναι η αφήγηση που περιγράφει το Μαντείο των Δελφών να χειραγωγεί την πόλη της Αμβρακίας: «Και αυτός» (ο Απόλλων) «έκανε μεγάλες χάρες στην πόλη. Αυτός πρόσταξε» (με χρησμό) « τους Σισυφίδες» (Κορίνθιους) «να φτάσουν και να νικήσουν στον πόλεμο που έκαναν οι Αμβρακιώτες με τους Ηπειρώτες. 

Διέταξε δε με χρησμούς τον Γόργο, τον αδελφό του Κύψελου, να φέρει λαό για αποικισμό από την Κόρινθο στην Αμβρακία. Και όταν ήταν Τύραννος ο Φάλαικος, με» (τις) «μαντείες» (του Φοίβου) «επαναστάτησαν εναντίον του και σκότωσαν πολλούς, και τον ίδιο τον Φάλαικο. Συνολικά, αυτός» (ο Απόλλων) «σταμάτησε πολλές εμφύλιες έριδες και στάσεις» (!!!) «και καυγάδες μέσα στην πόλη, και αντίθετα, έφερε Νομιμότητα, Δικαιοσύνη και Ισονομία, ούτως ώστε ακόμα και σήμερα να τον ψάλλουν στα πανηγύρια και τις γιορτές ως Πύθιο Σωτήρα οι Αμβρακιώτες.» 13

Με αυτόν τον τρόπο οι Δελφοί ουσιαστικά κυβερνούσαν την Ελλάδα. Έτσι, οι Δελφοί φέρουν την ευθύνη πολλών εμφυλίων συγκρούσεων, όπου συμμετείχαν φανατίζοντας την πλευρά που επέλεγαν. Στο προηγούμενο παράδειγμα, έφεραν αποίκους στην Ήπειρο από την Κόρινθο, και παρά τους ισχυρισμούς του Μαντείου, δημιούργησαν και εσωτερική στάση κατά του Φάλαικου.

Επίσης, οι Δελφοί κήρυσσαν οι ίδιοι «Ιερούς Πολέμους» για να καταστρέψουν Πόλεις που δεν σέβονταν τα δικαιώματά τους. Έτσι, είχαν ενεργό ρόλο σε αυτόν τον εφιάλτη της Ελλάδας, τους εμφύλιους πολέμους.

Η συμμετοχή των Μαντείων στη διεθνή πολιτική ήταν ακόμα πιο καταστροφική για την Ελλάδα. Σε ειδικό κεφάλαιο θα αναλύσουμε τη στάση των Δελφών. Εδώ ας πούμε απλά, πως οι Δελφοί συμμάχησαν απροκάλυπτα με όλους τους κατακτητές της Ελλάδας, τους Λυδούς, τους Πέρσες και τους Ρωμαίους. Η κατάκτηση της Ελλάδας έπρεπε να περάσει από τους Δελφούς, με το τάισμα των ιερέων τους.

Αν παραδεχτούμε πως ο τελευταίος χρησμός της Πυθίας, που αναγνώριζε την πτώση του Δωδεκάθεου, δεν είναι κατασκευασμένος από κάποιον Χριστιανό συγγραφέα, τότε μπορούμε να πούμε πως οι Δελφοί, τελικά, παράδωσαν ακόμα και την ίδια τους την υπόσταση στους Χριστιανούς! Αυτό δεν είναι αντιφατικό με την προηγούμενη δράση τους. Άλλωστε, υπάρχουν ολόκληροι τόμοι με ανάλογους χρησμούς που μιλάνε για την πτώση της αρχαίας θρησκείας.

Κανείς δεν τόλμησε, μέχρι και τα κλασσικά χρόνια, να αμφισβητήσει την προφανή απάτη των κατασκευασμένων από τους Μάντεις χρησμών. Η πίστη του κόσμου ήταν ακλόνητη, και όσοι είχαν συνειδητοποιήσει την απάτη, προσπαθούσαν να την εκμεταλλευτούν αντί να την ξεσκεπάσουν. 

Τυπικό παράδειγμα τα «ξύλινα τείχη», ο χρησμός που χρησιμοποίησε παρερμηνεύοντας τον ο Θεμιστοκλής για να πείσει τους Αθηναίους να ριχτούν στη θάλασσα. 

Αν τους ζήταγε να αγνοήσουν τον χρησμό, να μην κατασκευάσουν ξύλινες οχυρώσεις, [Η Πυθία μίλησε για ξύλινα τείχη γιατί δεν υπήρχε χρόνος να χτιστούν πέτρινα] και να μπουν στα καράβια, η πρότασή του θα είχε απορριφθεί, και ο ίδιος θα είχε κατηγορηθεί ως ασεβής. Η συνέχεια της μελέτης θα δώσει πολλά τέτοια παραδείγματα.

Οι Δούλοι…

Η προσφορά δούλων στους θεούς ήταν συνηθισμένη πρακτική. Φαίνεται πως αρχικά αυτοί οι δούλοι θυσιάζονταν, αλλά μετέπειτα τα Μαντεία και οι Ναοί τους χρησιμοποιούσαν για την εξυπηρέτηση των ιερέων, εργασία, συντήρηση των ναών και καλλιέργεια των ιερών κτημάτων τους. 

Υπήρχαν και αυτοπροσφερόμενα άτομα ως δούλοι. Το έκαναν σαν τάμα, ή από φόβο, καταφεύγοντας στην σχετική ασφάλεια της ζωής στο ναό ή το Μαντείο. Ήταν ένα είδος πρώιμου μοναχισμού, που μας λένε, ψευδώς, πως δεν υπήρχε στην Αρχαία Ελλάδα…

Έτσι, τα Μαντεία του Απόλλωνα συγκέντρωσαν χιλιάδες δούλους και πολλά Ιερά κτήματα, μετατρεπόμενα σε μικρές πόλεις. Τα Μοναστήρια του Μεσαίωνα δεν είχαν καμιά διαφορά. Μάλλον ήταν μικρότερα. Υπάρχει μόνο μια διαφορά. 

Τα μοναστήρια του Μεσαίωνα δεν μας …αρέσουν, ενώ οι ναοί με τους δούλους τους μας… γοητεύουν, και τους θεωρούμε αρχέγονα συστατικά του… Δυτικού πολιτισμού. Με άλλα λόγια, η ιστορική διαφορά των δύο τύπων θρησκευτικών ιδρυμάτων βρίσκεται μόνο στο μυαλό μας, ή καλύτερα, στην έλλειψή του.

Οι δούλοι των Ιερών και των Μαντείων ονομάζονταν «Ιερόδουλοι». Επειδή σε μερικές περιπτώσεις εφαρμόζονταν ιερή πορνεία σε ναούς, τελικά η σημασία της λέξης περιορίστηκε στις ιερές πόρνες. 

Στην πραγματικότητα όμως, η λέξη ιερόδουλος αφορούσε όλους τους δούλους ενός ιερού τόπου. Επίσης, όσοι συλλαμβάνονταν να ασεβούν ή να διαπράττουν ιεροσυλία μέσα στα ιερά κτήματα του Πύθιου Απόλλωνα γίνονταν δούλοι του Μαντείου. 

Στην Μυθολογία αναφέρονται περιπτώσεις όπου τέτοια υποδούλωση για ασέβεια ήταν παροδική. Ίσως να ίσχυε το ίδιο και στην πραγματικότητα.

Εκτός Ελλάδας, τα ιερά αυτά ήταν γιγαντιαίων διαστάσεων. Στα Κόμανα της Καππαδοκίας ένας ναός στέγαζε 6000 ιερόδουλους. Στην Τύρο της Φοινίκης, οι ιερόδουλοι ήταν τόσοι πολλοί, που ο αρχιερέας γινόταν ρυθμιστής των κρατικών υποθέσεων και συχνά, βασιλιάς.

Η Δήλος, η γενέτειρα του Απόλλωνα και της Άρτεμης, ένα από τα μεγαλύτερα θρησκευτικά κέντρα, ήταν ταυτόχρονα και το μεγαλύτερο κέντρο δουλεμπορίου στο Αιγαίο και την Ελλάδα.

Έτσι, το Μαντείο των Δελφών και το «Απολλώνιο πνεύμα» επιζούσαν στην υποτιθέμενη πατρίδα τους, την Ελλάδα, με τη βία, όπως δημιουργήθηκαν και στη Μυθολογία. Όλοι οι σχετικοί Μύθοι αφήνουν τέτοιες νύξεις. Ορισμένοι κατηγορούν για την ίδια πρακτική τον Χριστιανισμό, που και αυτός προσπάθησε, κατά δύναμιν, να εφαρμόσει την Απολλώνια τακτική του διωγμού των απίστων, «τοις κείνου ρήμασι πειθόμενος». Ο Αη-Γιώργης, εικόνα του Πυθοκτόνου Απόλλωνα είναι.

1 Παυσανίας, Μεσσηνιακά, 34, 9

2 Θουκυδίδης, Ιστοριών Α΄, 13

3 Σούδα, λήμμα: «Εν Πυθίω κρείττον ην αποπατήσαι»

4 Παυσανίας, Μεσσηνιακά, 34, 11

5 Ιλιάδα Β, 520

6 Παυσανίας, Φωκικά, 37, 6

7 Εγκυκλοπαίδεια Ελευθερουδάκη, λήμμα «Δελφοί»

8 Παυσανίας, Λακωνικά, 10, 3

9 Παυσανίας, Φωκικά, 3, 1

10 Παυσανίας, Φωκικά, 2, 1-4

11 Πλούταρχος, «Περι του μη χραν έμμετρα νυν την Πυθίαν», 15

12 Θουκυδίδης, Ιστοριών Β΄ 8

13 Αντωνίνος Λιβεράλις, Μεταμορφώσεων συναγωγή, 4, Κραγαλέας

πηγή: http://www.orthodoxia.online

Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ 

 




Βλέμμα μίσους. Βλέμμα μισανθρωπίας.

Παρέδωσε Ιερό Ναό της Ορθοδοξίας, σε ιερέα του Πάπα Φραγκίσκου.

Η Σιωνιστική ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ σε πλήρη εξέλιξη.



Μουσουλμάνοι-Εβραίοι-Χριστιανοί του Φραγκίσκου & Βαρθολομαίου-Ιερώνυμου-Βουδιστές-Ινδουϊστές, κ.λ.π.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες θέλουν ΑΥΤΟΝ, και άλλους πολλούς, για να εμπεδώσουν την Σιωνιστική Πανθρησκεία .

Τον θέλουν «Πάσης Ελλάδος»..........

Όπως τον παρόντα................

Τους χρησιμοποιούν..................

Οι Ιεράρχες της Ορθοδοξίας τι θα κάνουν;;;;;

Θα τον ψηφίσουν;;;;;;;;;;;;;;

Να τον δείς στον ύπνο σου, και να αναφωνήσεις.....



 http://vatolakkiotis.blogspot.com

Απορία δεξιού ψάλτου: Γιατί ακόμη και σήμερα, η ελληνική Εκκλησία εξακολουθεί να καθυβρίζει τους Έλληνες;

Απορία δεξιού ψάλτου: Γιατί ακόμη και σήμερα, η ελληνική Εκκλησία εξακολουθεί να καθυβρίζει τους Έλληνες;

Στα εκκλησιαστικά βιβλία, υπάρχουν πολλές υβριστικές, προσβλητικές φράσεις, καθώς και αναθεματισμοί, κατά των Ελλήνων και κυρίως κατά του πνεύματος και του ιδεώδους του έθνους μας. Και δεν χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος αρχαία ελληνικά για να καταλάβει τι σημαίνουν και που αναφέρονται όροι, όπως: μωρία, ψεύδος, σκαιότητα, πλάνη (=απάτη) κ.α.
Δυστυχώς ψάλλονται σε κάθε χριστιανικό ναό στη χώρα μας και όχι μόνο.
Τι νόημα έχει να υπάρχουν ακόμη αυτές οι αναφορές;
Σε τι εξυπηρετούν και ποιούς;
Είναι αλήθεια ότι στο επίσημο βιβλίο οδηγιών, προς τους ιερείς, μεταξύ άλλων υπάρχει και η προτροπή «κάθε ελληνικό να μισείται»;
Υφίστανται ακόμη, οι Έλληνες και οι Ρωμιοί για την ελληνική Εκκλησία;
Από τα «Μηναία» της Εκκλησίας…
«Θεολόγω σου στόματι, θεολόγε Γρηγόριε… εξήρανας την μωρίαν Ελλήνων και το ψεύδος» (Μικρός Εσπερινός, σελ. 203, διαβάζεται 25 Ιανουρίου, του Αγίου Γρηγορίου).
«Εξέστησαν δαίμονες και Έλληνες οι άθεοι» (Κανόνας, Ωδή ε΄, σελ. 65).
«Μανίας ελληνικής το φρύαγμα κατεπατήσατε» (Κανόνας, Ωδή α΄, σελ. 91).
«Σοφία κρείττονι καλλωπιζόμενος, τους σοφούς των Ελλήνων, θεαρχικώ σθένει απεμώρανας» (Κανόνας, Ωδή δ΄, σελ. 84, 22 Μαρτίου).
«Μάρτυρες Χριστού πανεύφημοι κατακρατούσης ποτέ της Ελλήνων σκαιότητας και ωθούσης άπαντας προς αθέμιτα βάραθρα» (Εσπερινός, σελ. 111, 28 Απριλίου).
«Θείου Πνεύματος τη φωταυγία, σκότος έλυσας πολυθεΐας και κατήργησας Ελλήνων μυθεύματα» (Ορθρος, σελ. 42, 10 Μαΐου).
«Σταθηράν επιδεικνύμενος την ένστασιν, Μάρτυς Ευτύχιε, τους των Ελλήνων σοφούς ανδρείως κατήσχυνας» (Κανόνας, Ωδή ζ΄, σελ. 104)
«Σοφία Θεού, Ιουστίνος ο σοφός, κεκοσμημένος, την των Ελλήνων απεμώρανεν φιλοσοφίαν εν χάριτι» (Κανόνας, Ωδή ζ΄, σελ. 8, 1 Ιουνίου).
«Των τυράννων ήλεγξας τας πονηράς επινοίας και Ελλήνων ήσχυνας την αθεώτατην πλάνην» (Κοντάκιο κανόνα, σελ. 69, 18 Ιουνίου).
«Ανδρικώ φρονήματι ηυτομόλησας και των Ελλήνων σεβάσματα ως κόνιν ελέπτυνας» (Αίνοι, σελ. 94, διαβάζεται στις 17 Ιουλίου, της Αγίας Μαρίνας).
«Έρρει των Ελλήνων τα σαθρά πλάνης σεβάσματα και σεσιγήκασι της ματαιότητος άπασαι αι διπλόαι και το ψεύδος αυτών» (Κανών, ωδή η΄, σελ. 122, διαβάζεται στις 23 Ιουλίου, του Φωκά του ιερομάρτυρος).
«…και θεούς εξηφάνισας των Ελλήνων δυνάμει του πνεύματος» (Κανόνας σελ. 126, 23 Αυγούστου).
«Σοφίαν ευράμενος, την ενυπόστατον απεμώρανας Ελλήνων την σοφίαν» (Κανών, ωδή α΄, σελ. 134).
«Οι των Ελλήνων σοφοί ηττηθέντες τοις σοφοίς δόγμασιν» (Κανόνας, Ωδή ε, σελ. 137, 22 Σεπτεμβρίου).
«Σοφώτατα της Ελληνικής κατεφρόνησας σοφία, ένδοξε» (Ωδή η΄, σελ. 15, 2 Οκτωβρίου).
«Καταπτύσας των στωικών φιλοσόφων, των απορρήτων μυστηρίων γνώστης εγένετο» (Δοξαστικό εσπερινού, σελ. 16, 3 Οκτωβρίου).
«…ότι πάσαν Ελλήνων απετέφρωσεν μανίαν» (Οίκος, σελ. 82, 14 Οκτωβρίου, Ναζαρίου και Γεβρασίου, μαρτύρων).
«Πάσαν πλάνην των Ελλήνων έλεγξας» (Εξαποστειλάριον, σελ. 88, 15 Οκτωβρίου).
«Όθεν προ των Ελλήνων μανία, πάλιν δε μετά πότμον, της αιρέσεως ζάλην ελάσαντες» (Κάθισμα, σελ.122, 22 Οκτωβρίου).
«Αίγλην φωτιζόμενος σοφέ, της τρισηλίου λάμψεως, σκότος διέλυσας Ελλήνων δυσφημίας» (Κανόνας, ωδή α, σελ. 182, 30 Οκτωβρίου).
«Μονάδα τρισάριθμον ομολογήσαντες, άγιοι, των Ελλήνων ελύσατε πολύθεον φρόνημα και μωράν σοφίαν» (Εσπερινός, σελ. 106, 15 Νοεμβρίου).
«…των γαρ αλιέων ζηλώσας την παρρησίαν και την σκηνορράφων θεολογίαν, την Πλάτωνος μυθολογίαν και την στωικήν φλυαρίαν λόγοις και έργοις κατέρραξε» (Δοξαστικό Εσπερινού, σελ. 122, 18 Νοεμβρίου).
«Των Ελλήνων λιπών άπασαν την ματαιότητα» (Οίκος, σελ. 124, 18 Νοεμβρίου).
«Ευστράτιος, ο της Ελλήνων μυθοπλασίας στηλιτευτής και της χριστιανών θεοσοφίας κήρυξ» (Αίνοι, σελ. 98, 13 Δεκεμβρίου).
Και το κερασάκι στην τούρτα;
«Χαίρε, Σιών, αγία μήτηρ των εκκλησιών, θεού κατοικητήριον»!
ΑΜΗΝ

Πηγή: esoterica.gr

Η μασονία σε κρατικό μηχανισμό, στρατό, εκκλησία και παιδεία…

Η μασονία σε κρατικό μηχανισμό, στρατό, εκκλησία και παιδεία…

Ένα αόρατο δίχτυ πάνω από την Ελλάδα!

Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων.

 
AdTech Ad
Από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ως τα υποκαταστήματα Τραπεζών και από τις δημόσιες επιχειρήσεις ως τις επαγγελματικές οργανώσεις, οι μασόνοι προσπαθούν να προωθούν μέλη τους σε καίριες θέσεις. 
 
Το αποκορύφωμα βέβαια της προσπάθειάς τους είναι ο έλεγχος της πολιτικής ζωής του τόπου και η διείσδυσή της στο Στρατό.
 
Χάρη στους επιδέξιους μηχανισμούς πολυάριθμα μέλη εισέρχονται στην οργάνωση της μασονίας όχι για κοινωφελείς σκοπούς αλλά από προσωπικά κίνητρα και ατομικά οφέλη. 
 
Εισέρχονται στη μασονία για να αναρριχηθούν στις δημόσιες υπηρεσίες και να ελέγχουν την κρατική εξουσία όπως και για να υποστηριχθούν με μυστικό τρόπο στις διάφορες επαγγελματικές απασχολήσεις τους. 
 
Στενή είναι η σχέση της μασονίας με την κρατούσα μεγαλοαστική τάξη. Κανένας φτωχός και κανένας κοινωνικά αποτυχημένος δεν γίνεται δεκτός στη μασονία. 
 
Χαρακτηριστικά της μασονίας είναι η μυστικότητα των συνεδριάσεων, η επιμελής επιλογή των μελών και η αναγνώρισή τους με συμβολικές χειρονομίες.
 
 
Μυστήριο στην Ελλάδα παραμένει η λειτουργία του πολυώροφου κτιρίου της οδού Αχαρνών στην Αθήνα.
 
Η μασονία συστηματοποιήθηκε ως οργάνωση το 1717 από τους Άγγλους, που την έθεσαν στην υπηρεσία των πολιτικοοικονομικών συμφερόντων τους. 
 
Ερευνητές υποστηρίζουν ότι «ο σιωνισμός άρπαξε και χρησιμοποίησε αμέσως σαν όπλο τη μασονία που εξυπηρετεί τη Μεγάλη Ιδέα των Εβραίων. 
 
Αυτήν που αναφέρεται στην παγκόσμια επικράτηση, όπως ορίζει το Ταλμούδ και επιδιώκει ο σιωνισμός».
 
 
Στην Ελλάδα η μασονία ήλθε το 1740. 
 
Αλλά επίσημα, με τη μορφή ιδρύματος, λειτουργεί στη χώρα μας από το 1927. 
 
Έχει στοές σε πολλές πόλεις με χιλιάδες μέλη.
 
Πίσω της κρύβονται πολλά και περίεργα.
 
Η μασονία είναι ένα «πρακτορείο» διοχέτευσης στο εσωτερικό κάθε χώρας ιδεών και απόψεων, που υπαγορεύονται απ' έξω.
 
Πιο σημαντική δραστηριότητα έχει σήμερα ο Παγκόσμιος Τεκτονικός Σύνδεσμος (L.U.F.) που οργανώνει διεθνή συνέδρια για την προώθηση των σκοπών της μασονίας. 
 
Πέρα από τη LUF που εδρεύει στην Ελβετία και την έδρα της Διεθνούς της μασονίας, στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει ένα ακόμη ξένο μασονικό κέντρο.
 
Αυτό που διοχετεύει τη γραμμή κατευθείαν στην κορυφή της μασονίας της κάθε χώρας: 
 
Στο Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού. 
 
Πρόκειται για μια ερμητικά κλειστή οργάνωση που συγκροτείται από σαράντα μασόνους, επιλεγμένους με αυστηρά κριτήρια από κάθε χώρα. 
 
Όλοι τους ανήκουν στο Ύπατο Συμβούλιο της χώρας τους και είναι οι άνθρωποι που διοχετεύουν αποφάσεις παρμένες στα άδυτα της στοάς του Λονδίνου, ρυθμιστικές συχνά της τύχης ολόκληρης της ανθρωπότητας. 
 
Με μέσο εκτέλεσης τους κορυφαίους της μασονίας που είναι προωθημένοι σε θέσεις-κλειδιά...
 

 
ΜΠΕΝΕ-ΜΠΕΡΙΤ: Η ΥΠΕΡ ΣΤΟΑ
 
Είναι η στοά των στοών, αφού έχοντας ως εκπροσώπους διαλεχτά στελέχη της μέσα σχεδόν σε κάθε στοά των μασόνων και στη Μεγάλη στοά, ελέγχει και κατευθύνει τους πάντες και τα πάντα, δίνει κατευθύνσεις, παίρνοντας η ίδια κατεύθυνση και γραμμή για τα ελληνικά ζητήματα κατευθείαν από την Ουάσιγκτον! 
 
Η «Μπενέ-Μπερίτ» δεν είναι μόνο μια οργάνωση με δομή μασονική. 
 
Είναι κάτι περισσότερο:  
Υπέρ-οργάνωση με διαλεχτούς εκπροσώπους που ελέγχουν και τις Στοές των μασόνων!
 
 
Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 
Ο ελληνικός τεκτονισμός διαθέτει δυο κεντρικά όργανα: 
Τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδας ή Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδας 
και το  
Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού της Ελλάδας του Αρχαίου και Αποδεδειγμένου Σκωτικού Δόγματος που εδρεύουν στην Αθήνα (Αχαρνών 19) και τις 141 Στοές στην Αθήνα, τα επαρχιακά κέντρα, από τις οποίες πολλές ευρίσκονται «εν ύπνω»...
 
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ
 
Η μασονία κρύβει το πραγματικό πρόσωπό της στην Ελλάδα και εμφανίζεται δημόσια με προσωπείο «νομικών προσώπων». 
 
Πίσω από το Τεκτονικόν Ίδρυμα κρύβεται και δρα η Μεγάλη στοά της Ελλάδος. Και πίσω από το σωματείο Τεκτονική Ένωσις κρύβεται και δρα το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού. 
 
Πίσω από το προσωπείο κοινωνικών και φιλανθρωπικών σωματείων δρουν οι τεκτονικές στοές. 
 
Η μασονία κρατά μυστική τη μορφή της οργάνωσης, τη διδασκαλία και τη δράση της. 
 
Το μυστηριώδες Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού στην Ελλάδα, εκτελεί τις αποφάσεις της Διεθνούς της μασονίας.
 
 
Αποφάσεις που εκπορεύονται από ξένα «κέντρα» και ρυθμίζουν θέματα καίριας σημασίας για τον τόπο μας.
 
Με 300 περίπου ενεργά μέλη σήμερα η στοά «Μπενέ-Μπερίτ» στην Αθήνα, έχει σαν γνωρίσματά ότι τα μέλη της είναι μόνο Ισραηλίτες και συγχρόνως Έλληνες υπήκοοι. 
 
Είναι παρακλάδι της Κεντρικής στοάς που εδρεύει στις ΗΠΑ. 
 
Παίρνει «γραμμή» κατευθείαν από την Ουάσιγκτον. 
 
Διαθέτει δικά της δικαστήρια που εκδίδουν αποφάσεις για τα μέλη της. 
 
Διαθέτει δικό της δίκτυο πληροφοριών και υποχρεώνει τα μέλη της να συλλέγουν «πάσας τας προς την στοάν χρησίμους πληροφορίας». 
 
Πληροφορίες που έχουν κατάληξη το Κέντρο, την Ουάσιγκτον.
 
 
Με έδρα της ένα κτίριο στην περιοχή της Πλατείας Συντάγματος, η Στοά «Μπενέ-Μπερίτ» παρουσιάζει εξαιρετική δραστηριότητα που έχει σαν στόχο της: 
 
α) Την εξυπηρέτηση «των ευγενών ηθικών καθηκόντων του Ισραηλιτικού Λαού..».
 
 β) Τη συνεργασία με άλλα ομοειδή σωματεία. 
 
γ) Την «εξύψωσιν και ανάπτυξιν των διανοητικών και ηθικών προτερημάτων της ισραηλιτικής φυλής... 
 
δ) Να κάνει διαλέξεις με αντικείμενο «την γνώσιν του Εβραϊσμού..»
 
ε) Να καταστρώνει «σχέδια υπέρ της διανοητικής εξυψώσεως των Ισραηλιτών εν γένει» !
 
Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ
 
Η μασονία είναι ένα δυνατό όπλο στα χέρια του σιωνισμού. 
 
Ο σιωνισμός έχοντας σκοπό του την ίδρυση μιας παγκόσμιας εξουσίας του Ισραήλ, με έδρα τα Ιεροσόλυμα, επιδιώκει την αποδιοργάνωση όλων των επιμέρους εξουσιών των άλλων λαών και την εξάλειψη όλων των εμποδίων... 
 
Πράγματι, η Ιερουσαλήμ κατέχεται και πάλι ύστερα από 20 αιώνες από τους Εβραίους. 
 
Το χρήμα του κόσμου και ο υλικός πλούτος βρίσκονται σε εβραϊκά χέρια, όπως επίσης και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 
 
Σε όλες τις χώρες υπάρχουν ηγεσίες άμεσα ή έμμεσα δικές τους. 
 
Ολόκληρος ο ΟΗΕ καθώς και το Συμβούλιο Ασφαλείας αδυνατούν να επιβληθούν και οι αποφάσεις τους βρίσκονται στον κάλαθο των αχρήστων του Τελ Αβίβ! 
 
Στην επίτευξη όλων αυτών μεγάλη ήταν και είναι η συμβολή της μασονίας. 
 
Το μάτι του Ισραήλ σε κάθε χώρα!
 
 
Ιδιαίτερα πολύτιμη για τον σιωνισμό είναι η διδασκαλία της μασονίας σχετικά με το πρόσωπο του Χριστού, τον οποίο θεωρεί Μύστη, δηλαδή άνθρωπο προσοντούχο. 
 
Μα όχι Θεό. 
 
Η διδασκαλία αυτή εξυπηρετεί την άποψη του σιωνισμού ότι ο Μεσσίας δεν ήρθε ακόμα, αλλά αναμένεται και θα΄ ρθει για να εγκατασταθεί κοσμοκράτορας με έδρα την Ιερουσαλήμ όπως έχουν πει οι προφήτες. 
 
Σε αυτό πάνω κινούνται και οι χιλιαστές, όργανα και αυτοί του σιωνισμού, έστω και αν πολλοί το αγνοούν.
 
Πίσω λοιπόν, από την δραστηριότητα στις Μασονικές στοές, με ανθρώπους στις θέσεις-κλειδιά της πολιτικής, της οικονομίας, της κοινωνικής ζωής και της Άμυνας. 
 
Πίσω από τις «φιλοσοφικές συζητήσεις» στα σκοτεινά «εργαστήρια». Πίσω από «αθώα» καταστατικά που παίρνουν τυπικό έλεγχο της Δικαιοσύνης. 
 
Πίσω από  
«Φιλανθρωπικά Ιδρύματα»
 
«Ύπατα Συμβούλια», από 
«Ξιφοφόρους», 
«Άρχοντες», 
«Κραταιούς», 
«Ροδόσταυρους» και άλλους  
«αξιωματούχους» της μασονίας, με πλήρη άγνοια των περισσοτέρων μασόνων για το τι ρόλο παίζουν οι στοές τους, ποιο σκοπό εξυπηρετεί η μυστικότητα και η ίδια η ύπαρξή τους, 
 
κινείται ένα αόρατο δίχτυ που εξυπηρετεί τέλεια τους σκοπούς ξένων κέντρων αποφάσεων και Μυστικών Υπηρεσιών, 
όπως η αμερικάνικη CIA 
και η ισραηλινή «Μοσάντ».
 
Από τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, πολλές διδασκαλίες για το ρόλο και τον προορισμό του Ισραήλ διδάσκονται στις Στοές των μασόνων. 
 
Το σύνθημα και έμβλημα της μασονίας «Ελευθερία-Ισότης-Αδερφότης» αναφέρεται και στα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. 
 
Το σύνθημα «Ελευθερία-Ισότης-Αδερφότης» των Ελλήνων Μασόνων είναι το ίδιο που για πρώτη φορά ειπώθηκε, γράφτηκε και καθιερώθηκε, στα πρακτικά του 1ου Διεθνούς Σιωνιστικού Συνεδρίου, στη Βασιλεία της Ελβετίας. 
 
Είναι αυτό που «ψιθυρίζουν» τα μέλη της «Μοσάντ» που είναι δραστηριοποιημένα και στη «Μπένε-Μπέριτ»
 
Είναι η «ταμπέλα» για τη CIA και τους πράκτορές της.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ
 
Είναι γνωστός ο ρόλος των «Τυπικών» στη μασονία. 
 
Τα πάντα στη στοά γίνονται σύμφωνα με κάποιο Τυπικό. 
 
Τριάντα τρείς βαθμοί, καθένας με το Τυπικό του. 
 
Τυπικά για το «τεκτονικό συμπόσιο», Τυπικό της «υιοθεσίας λυκιδέως» της «συζυγικής αναγνωρίσεως», του «μνημοσύνου», των «εγκαινίων τεκτονικού ναού», της «εγκαταστάσεως νέου εργαστηρίου», της «εγκαταστάσεως προέδρου και αξιωματικών εργαστηρίων». 
 
40 Τυπικά!
 
ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ» ΤΕΚΤΟΝΑ
 
Η μασονία ποτέ δεν αποκαλύπτει τα μέλη της εφόσον βρίσκονται εν ζωή. 
 
Όταν όμως ο μασόνος πεθάνει τον παρουσιάζουν σαν μέλος της. 
 
Η μυστικότητα και ο θάνατος τους επιτρέπει να χαρακτηρίζουν οποιονδήποτε εκ του ασφαλούς σαν μασόνο, χωρίς ο συκοφαντούμενος ή κάποιος άλλος να μπορεί να αποδείξει την αναλήθεια του ισχυρισμού! 
 
Έτσι παρουσιάζουν οι μασόνοι σαν μέλη στοών τους, προσωπικότητες της πολιτικής και εθνικής ζωής, με δημοκρατικές περγαμηνές και τεράστια προσφορά, χωρίς να είναι δυνατός ο έλεγχος των ισχυρισμών τους.
 
 
Εν τέλει, η μασονία είναι ένα Ιουδαϊκό δημιούργημα. 
 
Αυτό αποδεικνύεται από πολλά: 
 
α) Κατά τη μασονική Εγκυκλοπαίδεια οι δημιουργοί του ήταν Ιουδαίοι. 
 
β) Η Καμβάλα, η Εβραϊκή μαγεία, θεωρείται η βασίλισσα της μασονικής στοάς. 
 
γ) Ένα πλήθος λέξεων είναι Εβραϊκές. 
 
δ) Πρέπει να γνωρίζει ο μασόνος μάγος τουλάχιστον το Εβραϊκό αλφάβητο.
 
 ε) Και καθώς παραπονούνται οι άλλοι μάγοι, οι Ιουδαίοι μάγοι κατακλύζουν τις μασονικές στοές και τις καταντούν Ιουδαϊκά μαγαζιά.
 
 
Χρηματοδότησαν και ίδρυσαν στοές διεθνώς. 
 
Ήδη στον αιώνα μας είναι κράτος εν κράτει, ειδικά εκεί όπου υπάρχει πολύ Ιουδαϊκό στοιχείο. 
 
Επειδή όμως έγιναν γνωστά τα έργα της στοάς και την απέφευγαν οι άνθρωποι παρά τις πιέσεις των πρακτόρων τους, δημιούργησαν λέσχες με μασονική διαχείριση, 
όπως τους ROTARY, LIONS, 
ROYND TABLE και άρπαξαν άλλους Οργανισμούς όπως τους Y.M.C.A. κλπ.
 
Χρηματοδοτούν και πατρονάρουν προσκόπους και αιρέσεις για να πλήξουν την Ορθοδοξία. 
 
Ελέγχουν λόγω του ότι έχουν το χρήμα εις χείρας τους, την οικονομική ζωή διεθνώς, το εμπόριο, τις πολεμικές βιομηχανίες και τις κυβερνήσεις με ανθρώπους δικούς τους. 
 
Δισεκατομμύρια δολάρια ξοδεύουν οι Ιουδαίοι για να συντηρούν τις χιλιάδες Οργανώσεις που κάνουν «αντίπραξη» σε κάθε εμπόδιο
 
Χρηματοδοτούν και οργανώνουν ό,τι κακό βρουν, ομοφυλόφιλους,
 ιερόδουλες,  
κινήματα δήθεν οικολογίας, 
δήθεν ειρήνης, 
εργατικά κινήματα, 
ελέγχοντας τα συμβούλια.
 
Έτσι, κατά την έκφραση του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, 
ενώ λέγουν ότι είναι Ιουδαίοι, 
Ιουδαίοι δεν είναι,  
αλλά συναγωγή του σατανά.
 
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ:
 α ) Η Μασονία στην Ελλάδα (Κώστα Τσαρούχα), 
β) Ορθόδοξο Περιοδικό «Δύναμις»
ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ


 
https://katohika.gr 
 
 
 

theologos vasiliadis